Je normálne mysliet na nho 2 roky po rozchode? Stale nejakeho noveho muza porovnám s nim ? Chybaju mi tam tie pocity ako pri ex. A v poslednej dobe mam v hlave len to ,ze by som ho chcela vidiet aspon na chvilu . Z casu na cas mi aj on napise...prizna si ako mu chybam a aj ked a nejakou bol rozisli sa lebo dosiel k tomu ze miloval len mna a dotycnej nevedel ani milo povedat. Zijeme uz v inych mestach ako v case nasho vzrahu.
Riesili by ste nieco? Viem sa mozno posunut dalej a uzavriet tuto kapitolu? Preco to nedokazem nechat ist?
Vratili by ste sa k ex?
Je normalne mysliet 2 roky na ex.No preco by si si kvoli tomu nemohla najst ineho?Nemozes chciet,aby zrazu vsetky spomienky na minulost zmizli,ale nemusis sa brzdit vo vytvarani si lepsej buducnosti.
Laxmi ti radi dobre. Je to tak.
URČITE NIE!!! Tak ako to stroskotalo predtým, stroskotá to zno va a znova a znova, ak to raz skončilo tak to treba nechať tak a isť ďalej.
Boli sme spolu rok, ona ma chcela ooooovela viac ako Ja ju, ale dal som jej sancu... zlomila mi srdce.
Po polroku odlucenia "nevedela byt s inym, myslela na mna", dali sme sa dokopy, po polroku mi zlomila srdce zas....
Nevravim, ze som strikne proti obnove vztahu s ex, ale je tam stale ovela ovela vacsie riziko ako pri novom vztahu.
Vztah neni o tom, s kym chces byt, ale bez koho byt nevies a najpodstatnejsie je, najpodstatnejsie, ze to muusi byt obojstranne. Ak necitis, nedostavas od neho ten pocit, ze nech sa deje co chce, tak bude stat pri tebe a das tomu teraz sancu, tak s najvacsou pravdepodobnostou budes skor ci neskor zasa na zaciatku toho hnusneho obdobia, kedy ti aj ten najkrajsi den nestoji ani za to, aby si vstala z postele...
Dobre si to rozmysli a prajem vela stastia
Nie, nevratila. Kvoli niecomu to skoncilo. Na to mysli, nie na to pekne. Ta pricina tazko niekam zmizne. Ked sa vratis, zistis, aha tak pre toto to nefungovalo a nebude to fungovat znovu.
Si sa zacyklila. Uz si mohla byt davno stastna s nejakym skvelym chlapom a nie snivas o niecom, co skoncilo.
Možno váš rozvod bol z preťaženia, teraz ste si obaja všetko poskušali, ale tie roky čo ste prežili v mysli ostali,zvyknutý na seba poznáte sa viac atď
Je to možne sa vratiť k sebe.Deje sa to. S novým pohľadom. Na nových partnerov sa ťažko zvyká už.
Najskôr by ste mali byť obidvaja tak rozhodnutí, že sa k sebe chcete vrátiť. Ak je to len jednostranné, tak to asi nemá zmysel, čo uznáš isto aj sama. Ako žena sa isto trápiš viac než on, čo sa týka citov a pod., uvedom si, že jeho to už najskôr vôbec netrápi, ale aj opak môže byť pravdou. Buď možno viac aktívna, aby si zistila, že čo a ako s ním. To by bolo asi najrozumnejšie:-)
Ahoj, nevies co uzavriet, lebo citis, ze to este neuzavrel ani on. Kebyze je v stastnom vztahu a ide sa zenit tak by si sa nato vykaslala. To ci sa vratit k ex je veeelmi velmi individualne. Niekedy je to zbytocne, niekedy sa ludia nemali ani rozist hoci sa tak za urcitych okolnosti stalo.... tazko povedat ktora moznost je ta tvoja. Vo vacsine pripadov sa to ale neoplati, az na vynimky. Porozpravajte sa o tom, povedz mu, ze nanho nevies zabudnut a uvidis na jeho reakciu, ak s tym nebude robit nic, znamena to, ze musis zabudnut a ist dalej. Ludia sa niekedy prilis trapia nad minulostou, ktoru neuzatvorili, mozno si robia nadeje, ze mozno raz budu este spolu. Radim ti aby ste si cim skor ujasnili ci este medzi vami nieco moze byt, inak nedas prilezitost novym vztahom a zbytocne sa budes zamyslat nad tym co uz nemozes vratit spat. Kludne sprav prvy krok aj ty a daj zivot doporiadku ;)