Ako to zvladate vy ostatni dlhsie singlaci? Vacsinou som v pohode a snazim sa najst v tom vsetkom pozitivne veci, ved sloboda je mozno aj viac nez laska, ale potom pridu vecery ako ten dnesny a pytam sa sama seba, preco sa nemam s kym smiat, pozerat telku, lenosit, navarit si, vyrozpravat...ako sa tomu nepoddavat?
Ako zvladat samotu?
Jasomon, a co maju povedat? Nie kazdy si vybral svoju samotu.
Nech je na tom aspon nieco optimisticke!
Ja som single od svojho narodenia l. Takze mi ten druhy clovek ani nechyba
Ja mám 23. Nikdy som nemal vážny vzťah, len také úlety ale bez sexu. Nikdy som nemal kamarátku či frajerku, ktorá by mi do očí povedala, že ma má rada a že sa dobre so mnou cíti. Nikdy som nemal ten príjemný pocit na duši, že by mi napísala nejaká baba sms či nejdem s ňou von alebo či neprídem kuj nej, že si spravíme pekný večer či si urobíme filmový maratón u nej doma. Nikdy som jednoducho nenažil nejaký takýto pocit, že by som pre niekoho niečo znamenal. Som len vzduch, ktorý síce všetci vidia, ale každý ho ma na háku. Jednoducho taký je môj život a tiež som sám a pociťujem to každým dňom. Skúšal som sa zoznamovať nachádzať nové priateľstvá, ale bez výsledku.
Jasomot, ja by som to skôr povedal asi tak, že nie každý je stavaný na to, aby mal vzťah, preto to niekomu vyhovuje a niekomu vôbec nie. Ak je vzťah dvoch ľudí dobrý, tak je to isto lepšie ako byť sám!
Vy vsetci ktori ste single a utesujete sa ako je vam dobre co konkretne znamena ta vasa tolko krat spominana sloboda? Neviem mam par rokov stabily a zdravy vztah preto mi to co tu pisete pridu ako uplne chujoviny. Co je pre boha zle na tom mat cloveka ktory vas podpori podrzi pohladi niekoho s kym zdielate spolocne okamihy... v com ma na vrch ta vasa sloboda? V com
mal som stym velke problemy, mal som aj nalez:zavislost od kamaratov a priateliek. a ani dneska som neni v pohode a uz ani nikdy v pohode nebudem...zlomene srdce? tak sa zdalo.vyslo najavo, ze neco dolezitejsie !!! dneska sa ma to uz netyka.
Ako vidím Mesačný princ, nepotešil si ma, ty nie si z Mesiaca:-)
Matusisko, budem mat 35, takze tak...chlapov ako safranu, mladost v prdeli, vyhliadky na svoju vlastnu rodinu ziadne..co uz:( Ale aj ked sa clovek zmieri so vsetkym, tak to nanho proste obcas pride a nechce byt sam.
Keď sa chceš niečo naučiť, hoci aj celý jeden odbor, tak len choď na stránku: www.amazon.co.uk Tam napíš to, čo ťa zaujíma a vyhodí ti to X kníh, z ktorých si vyberieš, za desať éčka si tú knihu kúpiš, za rok, dva sa ju naučíš a vybavené.
Trubela som na tom podobne. Kolko ze mas rokov ???