Náhle zaspavanie

Príspevok v téme: Náhle zaspavanie
Teeska

Dobrý deň, posledný čas sa mi robí že zaspim ani neviem ako nepamätám si okolo 8-9 niekedy 10 večer a za hodinu sa preberiem najhoršie je že ja neviem ako zaspim a keď sa zobudím mám pocit že je ráno a nedokážem už zaspať, niekedy zaspim aj v aute v autobuse staci mi sadnúť si a skoro hneď zaspim ani neviem ako tuhým spánkom nechcem zaspávať hocikedy a kdekoľvek čo s tým mám spraviť?

medikamentus

Kedze toto same neprejde, najlepsie bude, ak sa s tym zdoverite doktorke prveho kontaktu, cize obvodacke. Zoberie krv, odmeria tlak a odosle na vysetrenie hlavky, k neurologovi, pripadne spankove laboratorium. Zaspavat nekontrolovane pocas dna nie je v poriadku a moze to byt pre vas samu nebezpecne /spanok za volantom napr., ale aj pri vareni/. Nemate sa za co hanbit, rieste situaciu co najskor. Zacina novy tyzden. Drzim Vam palce a budete OK urcite.

medikamentus

Kedze toto same neprejde, najlepsie bude, ak sa s tym zdoverite doktorke prveho kontaktu, cize obvodacke. Zoberie krv, odmeria tlak a odosle na vysetrenie hlavky, k neurologovi, pripadne spankove laboratorium. Zaspavat nekontrolovane pocas dna nie je v poriadku a moze to byt pre vas samu nebezpecne /spanok za volantom napr., ale aj pri vareni/. Nemate sa za co hanbit, rieste situaciu co najskor. Zacina novy tyzden. Drzim Vam palce a budete OK urcite.