Je 22:48 ležim v posteli a rozmýšľam o živote. Stále sa neviem pohnúť z miesta. Robotu hľadám, ale zatiaľ sa nedarí. Veľakrát som sa už nato vykašľal, ale zase rozmýšľam nad tým, ako som sám celé dni zatvorený v izbe a nemám sa ským ani porozprávať , čo ma dovádza k zúrivosti. Nemám ani len jednu kamarátku ani človeka s ktorým by som šiel von a porozprával sa s nim aj o vážnejších veciach. Jednoducho život mi uteká pred očami a ja sa len prizerám ako všetko nemám, čo by som mohol mať . Vyše mesiaca som nikde nebol ak nepočítam, že som šiel na Úrad práce. Celé dni som len doma vo svojej izbe. Neviem ako ďalej a to som be peňazí, ked že nemám robotu. Ostatní majú kamarátky či priateľky a ja nemám nič !!!! Snažil som sa písať si s ľudmi pokecu, aby ma nedoháňalo k šialenstvu, že sa nemám s kým ani porozprávať či popísať. Baby písali, že som fešák a že ako nemôžem mať tak dlho dievča. Jednoducho mám v živote na všetko snolu.
Stále nič !!!!!!
Matušisko,
tak čo, už si vstal z postele? Ak áno, začni sa vykonávať čo Ti radí Medikamentus, tu už nie je čo dodať. : )
nespravny nick, toto pisal mesacny princ konecne o sebe napisal pravdu
Ja si myslím, že najlepšie sa žije človeku vtedy, keď si poradí sám a podľa toho aj žije.
Mozno to nevyjde, ale pokus sa. V pondelok rano si daj budika na 7,00 a pochod nejake
obchody alebo sklady, ci nepotrebuju cloveka na manualnu pracu. Zajtra si este vytlac
zivotopis /po novom CV. /. Ak nic, tak ani v utorok a stredu to nevzdaj. Niekde ta budu
potrebovat. Mozno v nejakom obchode kde budes dokladat tovar bude sumna predavacka,
alebo ti ktosi dohodi lepsi flek.
Chce to disciplinu. Dnes je nedela, urob si poriadok v izbe, to je dolezite, vecer sa vykup,
priprav veci a v po rano vyrazas..
V tvojej izbe plnej smeti a smradu ta predsa nikto nepride pozvat na lukrativne miesto
.... podla tvojho vyberu.
Ber, co je a posuvas sa dalej.
Moja uvaha : Preco sa my ludia, berieme tak velmi vazne? Dobre vieme, ako sa to skonci.. :))
.....takze, ci sme tucni, mali, pehavi, sikmooki, krivajuci, ... zivot musime zit a neskryvat sa za
zavesmi za kompom. Inakost je aj vyzva a prednost. Osobnost sa da zacat vykresavat aj len
malou pomocou ludom, ktori su na tom horsie.
Drzim palce, clovece.
Skús vymyslieť niečo, čo by si mohol robiť sám než ako sa spoliehať na pomoc od iných, lebo tej sa najskôr nedočkáš.