Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stále nič !!!!!!

Príspevok v téme: Stále nič !!!!!!
Matusisko_xD

Je 22:48 ležim v posteli a rozmýšľam o živote. Stále sa neviem pohnúť z miesta. Robotu hľadám, ale zatiaľ sa nedarí. Veľakrát som sa už nato vykašľal, ale zase rozmýšľam nad tým, ako som sám celé dni zatvorený v izbe a nemám sa ským ani porozprávať , čo ma dovádza k zúrivosti. Nemám ani len jednu kamarátku ani človeka s ktorým by som šiel von a porozprával sa s nim aj o vážnejších veciach. Jednoducho život mi uteká pred očami a ja sa len prizerám ako všetko nemám, čo by som mohol mať . Vyše mesiaca som nikde nebol ak nepočítam, že som šiel na Úrad práce. Celé dni som len doma vo svojej izbe. Neviem ako ďalej a to som be peňazí, ked že nemám robotu. Ostatní majú kamarátky či priateľky a ja nemám nič !!!! Snažil som sa písať si s ľudmi pokecu, aby ma nedoháňalo k šialenstvu, že sa nemám s kým ani porozprávať či popísať. Baby písali, že som fešák a že ako nemôžem mať tak dlho dievča. Jednoducho mám v živote na všetko snolu.

WHISPER

vieš.... pokial ti tu ludia píšu že sa iba sťažuješ, ľutuješ, tak by si sa mal nad sebou zamyslieť ..

a kedze máš ten pruh, čo sa rieši chirurgicky, by ma zaujimalo odkedy máš pruh? a či si aj s tým spokojný a radsej budeš zase len vyplakavať miesto toho aby si to riešil...

chirurg na to čo? ako sa vyjadril k tvojmu pruhu..?
a k tvojim "krížom" sa neurolog ako vyjadril..?
neodporučil ti rehabilitácie..? naučiť sa cviky na chrbticu..?

mne platnička tlačí na miechove nervy, mám bolesti, nohy mi trpnu, na rukach mam poškodene nervy, čo sa rieši operaciou po ktorej je človek vyradený na polroka s jednou rukou, mám obe v ťahu.. to si ja dovoliť nemožem byť PN rok,. ráno sa budím s tým že si necítim ruky, hocikedy cez den ma začnu bolieť- bolesť nervov je hnusná, brnieť v nich... vykruca mi prsty....
mám povolene brucho - to znamena laicky - pretrhla som sa, podla Dr. chirurga nemám dvyhať tazke,.. a dvyham mam u riti... a stale mi niečo nove zistia,
keby som nevybrala zo zaznamu polovicu papierov tak ma do práce moj zlatý nezoberu nikam...! a tu som... pracujem... predstav si... nelutujem sa.....

ale to som ja.. mám vysoky prah bolesti, no a ked je uz velmi zle, vdaka GOOGLE som si osvojila cviky na chrbticu ktore mi pomahaju... tak ráno vstanem o 3:45, aby som si zacvicila pred robotou...
aj tu sú... robim tieto + ešte nejake iné,...
www.zdravie.sk

Matusisko_xD

Nevydržal ani deň ?? S terajším zdravotným stavom určite nie, to máš pravdu. Ja som celý deň dvíhal 45-25Kg vrecia plus iný tovar, ktorý sa predával a dvíhal som ho vyše roka každý deň plus sobotu nonstop !!! Tak si počítaj koľko to je KG poprípade ton. Neplakal som, nesťažoval som sa nikomu a s robotu som bol spokojný !!!!!! Bavilo ma taktiež jazdiť na vysokodzvižnom vozíku a skladať tovar a ukladať z kamiónov a to či bola vonka tá najhoršia zima za posledných desať rokov, čo aj bola tento rok alebo keď bolo von 35 stupňov. Nikdy som sa nesťažoval, tak tu prestaň zo mňa robiť padavku ty hrdinka jedna !!!!!!!!! Ja za to nemôžem, že začiatkom tohoto roku mi odišli kríže, kde som pracoval cez týždeň normálne ale keď prišla Sobota či Nedeľa, tak som sa nevedel ani postaviť z postele, kde som musel ísť na urgent, aby mi dali injekciu. Aby som si oddýchol cez víkend, tak som bol doma v bolestiach, kde som nemohol sa ani postaviť a po byte som chodil ako starý 70 ročný dedo. Tak ma tu prestaň ponižovať, čo by som ja zvládol alebo nie. Pracovať som zvyknutý s ťažšími prebenami, keď že som žil na dedine a tam bolo v kuse okolo domu čo robiť. A ako píšem, všetkému je na chybe moja malá váha s ktorou žijem celý život, preto mám kríže v ťahu, pretože tie každodenné váhy mi asi nerobili dobre, keď že mám 62Kg a možno ani to nie. Ale ty sa tu ideš robiť hrdinkou, že teba bolí chrbtica neviem koľko rokov a musíš robiť. Kto ti tam kázal ostával ??? Mala si vypadnúť preč a hľadať niečo iné, Tvoja chyba !!!! Ale ja ako 23 ročný chalan si nedojebem ešte viacej kríže ako mám a nebudem v mladom veku chodiť po rehabilitáciách po doktoroch a nebudem žrať tabletky v takomto mladom veku každý deň. A ešte aj to mi vyčítaj, že za moju malú váhu si môžem sám.

WHISPER

zas som sa dozvedela niečo nové..
" ja píšem, že mám problém s krížami a nie chrbticou"
ty až taký chytrý nebudeš, ak toto myslíš vážne..

to je akoby som ja plakala ze nevládzem dvýhať 10kg.
kedže ženy možu dvýhať do 15kg, podla tabuliek.... sama dvyham vyše 20 kg palety moj zlatý... a ty maš problem so 45kg. vrecom kde chlap ma vladať 50kg. zdvyhnuť...

-máš 23 rokov , pracoval si "až" rok, fuuu to mi je uspech...
ja som moj zlatý v 23 rokoch už mala odpracovane 4 roky,..
a to som už mala dojebanu chrbticu okrem ineho...,
od 22 žijem sama, vo vlastnom... a tak nemozem si dovoliť plačkať..

ale tak darmo ked je niekto posratý posero, s nizkym prahom bolesti...

pred tyzdnom u nas majster poslal do piče jedneho takeho ako si ty.... chlapec bol na PN 2 mesiace, za ten cas ani ziadne vysetrenie neabsolvoval ktore by mu potvrdilo ci vyvratilo poskodenie chrbtice (CT) prisiel do práce, v jeden den odisiel o 2hod skor, plakal ze ho chrbat boli...
druhy den vydrzal 2 hodiny a zacal nariekať že on sa na to vyserie, tak mu nadriadeny povedal aby isiel do piče a už sa nevracal... a este predtym mu bolo povedane či sa nehanbí, 20ročný chlapec ze nevládze...? ukázal na mna, "ona (ja) je žena a vládze!!!" kedze na tom stroji som den predtym robila ja, do neho treba nahadzat 60 paliet za zmenu, to je 30ton , na jedneho 15ton,...za 8hod...
ty by si tam nevydrzal ani polhodinu....

Matusisko_xD

Lenivý teda nie som, keď že som robil vyše roka skladníka a bol by som tam doteraz, keby nemám problém s krížami. Jediné čo mi vadilo v robote bol plat, ktorý som ale musel nejako prekusnúť, keď že som mladý a chcel som si kupovať na seba oblečenie či chodiť niekde von. A ja píšem, že mám problém s krížami a nie chrbticou. Hej treba vedieť ako sa k tomu zohnúť, aby som si nedojebal chrbticu či kríže. Tak ja ti dám do rúk 45Kg vrece ako sme aj predávali a skús sa k nemu zohnúť a postaviť sa na nohy aj 10x (ešte aj s mojou váhou cca 62Kg), keď bolo treba naložiť každý deň aj neviem koľkokrát za deň a to niesu len vrecia. Lenivý nie som v robote ma vychvaľovali, že som šikovný a to nie len ľudia zo skladu ale aj z vedenia. Jednoducho som v 23 rokoch doplatil na takú robotu len kvôli mojej posranej celoživotnej malej váhe na úrovni dievčaťa. To je ďalšia vec snažil som sa pribrať jedením, cvičením a robil som to pravidelne aj po robote, aby som nabral na seba a trošku sa spevnil. Dostal som pruh, keď že som dvíhal ťažké váhy v robote a ešte aj doma. Takže mám teraz rozjebané kríže a taktiež mám aj pruh. Čo sa týka roboty, tak hľadám niečo, kde by som sa nenarobil alebo ako som písal neozvú sa alebo mi napíšu, že majú lepších uchádzačov o pracovné miesto. V kuse niekto píše, že sa sťažujem ľutujem a načo je potom toto fórum, keď sa človek nemôže ani len vykecať ??? Načo potom toto celú existuje, keď všetci to berú ako "ľutovanie sa". Také rady potom teda nepotrebujem.

WHISPER

vela ludi ma problemy s chrbticou , nie len ty... a neplačkaju, lebo musia z niečoho platit učty...
roboty je dosť... čo nejdeš robiť do obchodu, -pokladnika, sedel by si na riti..

ty nebudeš nič robiť lebo si lenivy, ini za teba vyplatia naklady na elektrinu, daju ti nažrať zadarmo.. a ty nemusiš nič...

na chrbticu treba cvičiť! čo si urobil pre svoje zdravie kým si valaš šunky doma??? ty si myslíš že chrbtici tým že sediš cele dni na riti pomahaš? -OMYL ! na nete je plno cvikov na posilnenie chrbtice- maš dosť času možeš cvičiť...
a roboty je dosť... ! kde chrbtica netrpí... ja mam moj zlatý dojebanu chrbticu, možno aj viac ako ty, nie len chrbticu..! a mam fyzicky naročnu robotu, kde musim dvyhať, za 8hod. zmenu mi prejde cez ruky 10ton dreva, pri dvyhani bremien treba aj rozmýšlať, akym sposobom sa postavím k bremenu ked ho dvyham aby som si nedojebala chrbat este viac ako mám...

jednoduchšie je nariekať a lutovať sa...

Inapraca

Ludia,je sice pekne,ze mu tu radite, manualnu pracu,ale on tu pise,ze ma problem s krizami,takze je zjavne objektivne obmedzeny v hladani prace! Ja by som mu poradila ist do call centra pracovat,pocula som,ze tam stale niekoho hladaju,tam sa nemusi fyzicky namahat.

nestazujsa

adria ma pravdu ja sa ani necudujem ze chlapec nema frajerku ved je to energeticky upir co sa nonstop lutuje...do zahranicia beru na niektore miesta aj bez jazyka moja znama ciganka co ma ledva zakladnu chodi pravidelne na zbery jablk do Talianska napriklad s muzom a zarobia tam viac ako vysokoskolak s praxou...staci si dat inzerat ze hladas robotu a ludia ti sami zacnu volat... len takto sa ozaj nikam nepohnes

a_dr1a

Uplny suhlas, co ti tu medikamentus napisal/a.
Matus. Nonstop tu na zdravi pises iba negativne prispevky. Ukajas sa v sebalutosti. Si plny hnevu frustracie. Ty si proste chodiaca katastrofa
Uz ti tu v tvojich XY temach radilo strasne vela ludi. Ani raz si nikomu z nich nepodakoval. Nepohol si sa dalej. A co si z toho co ti tu uz radili - urobil zrealizoval??
Stale len fnukas stazujes sa, nadavas ai.
Spamataj sa. Uplne mrhas svojou mladostou a zivotom. Takto sa muz nesprava. A ked si nemozes stale najst doma pracu, alebo ani brigadu, uplne si sa u vas doma zacyklil - co ta tam drzi?? Tak si obvolaj napis kontaktuj automobilky samsung ai firmy, kde ponukaju okrem prace aj ubytovanie, zbal si tych par veci co mas a pod tam. Nikto nevravi, ze tam uz musis ostat navzdy. Ale kym sa otukas, ziskas pracovne navyky, osamostatnis sa a naucis sa zit sam, starat sa sam o seba, je to lepsie ako to, co "zijes" teraz. A tam pracuje velmi vela mladych ludi, muzov zien v tvojom veku. Mozno tam spoznas ok kamosov, kamosky, vztah lasku. Ked sa ti nebude pacit skus ine. Ale uz aspon budes mat aky-taky zaklad aj pre dalsiu pracu, ziskas prax, otukas sa. Alebo ak vies jazyky skus zahranicie. Ale aspon sa hyb a nieco rob. Lebo takto doslova zhnijes zaziva

nestazujsa

do zahranicia beru stale na zbery ovocia alebo aj do skladov a zarobis tam nad tisic eur....len treba dvihnut rit a nieco aj preto spravit nie len zakladat donemoty temy na fore!!!

Matusisko_xD

Čo sa týka roboty, tak už nemôžem robiť hocičo, kedže som si v predošlej robote zničil kríže, inak by som pracoval doteraz. Chodil som po doktoroch na ortopédiu a stačí, že sa cez deň trošku zohnem s niečim ťažším a mám bolesti aj dva týždne ak nie viac. Kríže som si zničil len kvôli tomu, že mám cca 62Kg a robil som dosť náročnú prácu, kedže som pracoval ako skladník v stavebninách a robotu som potreboval, tak som ju zobral bez váhania. Hľadám robotu aj teraz, ale buď odpíšu, že majú lepších uchádzačov o pracovné miesto, alebo neodpíšu vôbec. Chodil som aj osobne ale to mi taktiež vôbec nič neprinieslo. Jednoducho sa neviem pohnúť ďalej a preto ma to ešte viac utláča, keď si spomeniem, že nemám sa ani na koho obrátiť a poradiť sa, kedže nemám ani len jednu kamarátku a kamaráti nemajú moc času a majú aj iných ľudí s ktorými sa stretávajú. Ja mám len pár kamarátov čo ešte poznám od základnej školy z prvého stupňa. Všetky moje kamarátky aj známe čo som niekedy mal, majú už niekoho a to aj dievčatá, čo neboli dvakrát obletované chalanmi. Ja mám jednoducho v živote smolu a neviem, ako sa jej zbaviť. Skúšal som môj život zmeniť viacerými smermi, aby som cítil, že niečo preto aj robím ale všetko sa vždy obrátilo v neúspech, čo sa týka aj po zdravotnej stránke.