Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mocove problemy

Príspevok v téme: mocove problemy
cokoladka898

Dobry vecer. Uz asi dva tyzdne mam permanentny mocov kateter z dovodu toho, ze som sa sama nevedela vycikat. no zacala som mat trosku zvysene teploty, kateter zacal obtekat. obvodny mi dal atb. teploty ustupili, no ale kateter obtekal stale. stak mi ho vymenili za vacsi. obteka state. pridali sa aj strasne bolesti ked mi to obteka, stipe ako ziletky, az placem od bolesti. a navyse od vcera mi zacali strasne bolessti. najprv v pravom boku vzadu, potom sa to posunulo aj do predu, cizecely bok, potom cele krize...aletie krize su najhorsie. striedaju sa ale aj bolesti v bokoch vzadz. ked som bola prvykrat u urologa s tymto robil mi sono a vsetko som mala v pohode. len som este ziadne problemy nemala.
moze to byt zapal obliciek ked uz nemam teploty? alebo o co moze byt?
dakujem

cokoladka898

pridavsm odpoved. Dnes som bola prepustena z nemocnice. nakoniec to bola pyelonefritida so zapalom mocoveho mechura. brala som dokonca dvoje ATB a este stale beriem. som rada, ze som sa neubranila a nakoniec sla do nemocnice, lebo som dostala predtym aj strasne vyysoke teploty. snad uz som z toho vonku, lebo kateter mi zatial nechali, ze to si mam doriesit so svojim urologom. ale myslim, ze z najhorsieho som vonku.

cokoladka898

medikamentus, dakujem za odpoved.
Ja som bola teraz prepustena z nemocnice ale bola som hostpitalizovana z ineho dobodu. Samozrejme som im spomenula aj toto. Ze mi kateter obteka, ze ma to pri tom obtekani boli, ale vobec to neriesili. Teraz som skoncila na tych plienkovych nohavickach...Tak ma tam zanedbali, ze mam strasne zapareniny, ktore tiez strasne bolia. Zavolali mi aj urologa a ten to uzavrel v podstate tak...napisem co napisal, aby som tu nekomolila slova trosku ked nebudem vediet tie latinske tak ich sem napisem, ktore budem vediet prelozim.. brucho volne priehmatn v norme.tapott bilat.engan. (to vysetrenie poklepom obliciek mi ani nerobil) napisal ze je ok. potom uz llen napisal ze je kateter zavedeny spravn, ze je hypoaktivny DETRUSOR v.s...kvoli psychofarmakam.
ATB doporucil IBA pri celkovych prejavoch uroinfektu a ze ked mi vyberu ten kateter, co mi urolog naplanoval na polku oktobra, tak je velka pravdepodobnost, ze sa mi retencia vrati. a ak nebudem zvladat samocievkovanie tak moze predpokladat PK ako definitivne riesenie aj pri liecbe parasympatikomimetickymi.meno, peciatka....takze u urologa som dopadla takto. a ta liecba je na chronicke ochorenie na ktore je velmi potrebna psychofarmaticka liecba.
K lekarovi zavolam hned zajtra rano a poviem jej nech ma hned aj zoberie, a popisem jej moje problemy...inak neviem ako to dopadne.
preto sa pytam, ci sa moze jednat o ten zapal obliciek (teraz je to viac na pravej strane vzadu) alebo moze ist aj o nieco ine, kedze tie zvysene teploty nemam....no ale to palenie a rezanie pri tom obtekani a bolesti....len tie teploty chybaju...preto som si neni ista...

medikamentus

Moze to byt zapal obliciek. Nema Ta kto odviezt na pohotovost?
Atb by mali mozno vymenit za ucinnejsie a mozno este lepsie
hospitalizovat. Nebran sa tomu, oblicky su sice 2, ale maju dolezitu
ulohu. Stipanie pri moceni by ti uz tiez malo po atb prestat.
Chod na pohotovost, alebo si zavolaj 155. V takomto pripade
je to urcite opravnene.
A hlavne sa neboj, len konaj.