Ahojte maminy poradte prosím nejaké vhodné stravovanie, už nekojím a chcem sa dať dokopy po pôrode :).
stravovanie po porode (uz nekojim)
ja som sa po pôrode postupne vrátila k môjmu "delenému" spôsobu stravovania. Nejem mäso so zemiakmi, ryžou ani cestovinami. Sacharidy zase kombinujem so zeleninou a hubami. Mne tento štýl vyhovuje, lebo ma jedlo zasýti, ale na druhej strane nezaťaží.
Robíme si z manželkou Probiotický a Prebiotický živý jogurt s Colostrom.
Ako viete Colostrum je nášmu telu vlastná látka.Je dôležité,aby žena kojila čo najdlhšie,pretože to mlieko obsahuje tež Colostrum.
Najkvalitnejšie Colostrum obsahuje prvý kravský nádoj.Mlieko hneď po otelení,Firma ktorú nebudem menovať robí z tohto Colostra jogurty ktorý som už opísal.Colostrum je dôležitý na posilnenie imunity a na tráviace problemy.Chráni sliznicu žalúdka a čriev,pomáha znížiť hladinu cukru v krvi.
A čo je dôležité je vyrábaný bez konzervantou,sladidiel a ďalších chemických prísad.Odporúčam ho hlavne ženám z malými deťmi
športovcom a seniorom,ktorí majú najviac oslabenú imunitu ,tak ako aj deti.Hlavne keď začnú chodiť do škôlky a školy.Ak Vás zaujal tento článok,tak mi napíšte na email:jogo78@centrum.sk
Pozri na www.mdiet.sk ;-)
A z kadiaľ čerpáte info? Prípadné dobrý eshop na potraviny, ktoré obsahuje bielkovinová diéta?
Tiež som na nízkosacharidovej diéte a váha ide krásne dole :)
Ahoj skúšala si už nízkosacharidovú bielkovinoví diétu?