Zamilovala som sa...

Príspevok v téme: Zamilovala som sa...
Carrie22

Potrebujem sa len vykecať... Zamilovala som sa. Do človeka, u ktorého nemám absolútne žiadnu šancu. Do človeka, ktorého by som mala rešpektovať ako autoritu a nie o ňom každú noc snívať a budiť sa zo sna. Do človeka, ktorý je odo mna o generáciu, možno dve starší. Do človeka, ktorý je zenaty a má malé dieťa. A to najpodstatnejšie, je to moj profesor na strednej. Neviem ako, kedy ani prečo, ale zamilovala som sa donho a milujem ho tak veľmi.. tak veľmi by som si priala aby som naňho nemusela myslieť, aby som sa neklepala na jeho hodinách alebo hocikedy keď ho vidím ale nejde to. Veľmi by som chcela aby sa to nikdy nestalo a aby som sa nikdy nezamilovala. Nikdy by som si nedovolila mu to povedať ani čokoľvek naznačiť. Rešpektujem jeho rodinu a nikdy by som si neodpustila ak by sa čokoľvek o mojich citoch k nemu dozvedeli... keď sa na nich pozriem ako sú spolu, som neskutočne rada za to, aký je šťastný a to ako ľúbi svoju dcérku mi vždy vycari usmev na tvári... Ja len toľko, súcitim s každým kto prežíva podobne situácie. Nejak to dáme :)

kafe

to kto povedal, že by si ho mala iba rešpektovať ako autoritu? Na láske je krásne to, že môžeš ľúúúbiť koľko chceš a užívať si to. Aj bez toho, aby láska bola opätovaná. Tak z toho nerob drámu, nezakazuj si to, ono to časom vyprchá. Možno :) Nechaj sa inšpirovať, aké vlastnosti by si ty na svojom chlapovi chcela, ako by si chcela aby sa správal... a snííívaj kľudne až do rána bieleho.

Kycera

@ Carrie,
na to, že sa potrebuješ len vykecať, musím skonštatovať, že si rozumné mladé dievča s morálnymi zásadami, a to je vzácna devíza. Zamilovala si sa, zamiluješ sa opäť.
Aj platonická láska má svoje čaro, aspoň vieš, že si schopná toho najušľachtilejšieho citu. Máš moje sympatie, dostaneš sa z toho a raz budeš na túto situáciu s úsmevom spomínať. Tak Ti prajem čo najmenej bolesti pri "odmilovaní" sa a aby si raz kráčala po boku rovnako zmýšľajúceho "feši zo 4.B". : )

@ Medikamentus,
palec hore! : )

basnikLasky

...a začal to On. dlhými, krásnymi pohľadmi priamo tebe do očí. na svojich hodinách. len tebe jedinej, jedinej z celej vašej triedy...
...hľadal v tebe oporu, On, a ty si mu ju s láskou poskytla...si vyvolená...

medikamentus

ale ved to je pekne. len tak lubit, dopriat mu jeho stastie a z dialky sa prizerat. Mozes snivat, to nie je zakazane. Bola by si hlupacka, kebyze ides nieco riesit... To nerob na ziaden pad..Bude ta to chvilu zivit a potom pride fesi z 4.B. A na pana ucitela si budes cely zivot s laskou spominat.

nnnuuu

Ja ti to tak prajem, aj keby si mu rozbila rodinu ako automaty rodiny, ale aj tak by to bolo krásne. I wish, aby som sa preniesol do času mojich profesoriek a tak im želám, aby boli o niečo krajšie, aby som sa do nich mohol zaľúbiť. V tom onom, reálnom čase to bolo nad ľudské sily, sorry.

WHISPER

konečne nejaký rozumný príspevok tu čítam...
uvedomelá žena.. čo nechce niekomu rozbiť rodinu len koli tomu že ju "svrbí v gaťkách" to nie je láska, vobec nepoznáš toho dotyčného, nevieš ako sa správa v situáciach, "poznáš" ho iba z hodín vyučovacích,...
treba si uvedomiť že su to iba šiši hormony,.. :-)

Lukas32

Óoooo to je také krásne obdobie že keď som v ňom bol ja tak som bol zaľúbený do každej učiteľky ktorá mala pod 30 rokov
A to krásne obdobie krásnych pesničiek o láske...
www.youtube.com

sandra22

prežívaš to čo veľa dievčat prežívalo alebo prežíva v tvojom veku na strednej dokonca aj študentky na vysokej sa zvyknú zamilovať do svojích profesorov.
Tiež som si tým prešla na strednej, a dokonca až do troch som bola zamilovaná :D v každom ročníku do iného :D a prešlo to
v puberte je to bežné a normálne