pomahaju vam tieto tabletky na vlasy?
Revalid na vlasy
Na jeseň mi katastrofálne tiež padali vlasy,z hrôzou som sa pozerala na sifón v sprchovom kúte.Začala som brať revalid,ale tiež mi bolo špatne od žalúdka,potom som si dávala po jedle a bolo po probléme.Málokedy niečo pochválim,ale fakt zabral.Brala som ho 2 x denne.Okrem toho som začala aj brať zelený jačmeň a chlorellu,asi aj to pomohlo.Tiež používam šampón revalid.
ja som brala revalid tabletky 3 mesiace, 3 tabletky denne a asi po piatich tyzdnoch sa padanie vlasov spomalilo do takej miery,ze mi aj pri umyvani vypadlo max 10 vlasov. mne pomahaju super,len mi tiez byva obcas trochu zle od zaludka
ja som uzivala tabletky a vobec ziadna zmena...
no ja mám revalid šampon, kondicionér a tonikum a je podla mňa dobrý. s tabletkami skusenosti nemám, ale myslím, že aj tie budu ok. :-)
ja revalid tablety uzivam uz vyse roka, a mozem iba chvalit. Vasy su pevnejsie , rastu rychlejsie, a skoro vobec nepadaju:) treba ich papat po jedle, lebo nalacno su tazke na zaludok,moze ti byt z nich zle, ale to je jediny nedostatok co sa ucinkov tyka:) smelo do toho... balenie na 2 mesiace stoji 24 az 28EUR.. uvadzaju ze treba uzivat 3 tabletky denne , ale to iba v pripadoch ak to potrebujes pri nadmernom padani, alebo alopecii..(vtedy balenie vydrzi 40 dni)ak si chces iba pomoct aby boli vlasky krajsie (ako ja :))) tak 2 denne stacia , to je na 60 dni..vrelo odporucam , smelo do toho:)
Ja som skúšala len Revalid tonikum ale vypadávanie vlasov sa nezlepšilo práve naopak zhoršilo sa to.
najlepsi pripravok na vlasy na svete. uz ho beriem roky, s prestavkami, a nikdy ho neprestanem brat.
caute ja som uzivala revalid na vlasy a vobec mi nepomohol, boli to len zbytocne vyhodene peniaze.