Revalid na vlasy

saman-ka77

..ja som revalid pouzivala uz dlhsie a som s nim velmi spokojna ..ked mam problemy s vlasmi kupim revalid a po troch mesiacovh je to vse OK..mozem odporucit

enjoy

kvietok49-Revalid mozes uzivat dlhodobo...
Ale urcite k tomu pridaj pestru stravu a aj tie vlocky a doporucil by som aj pangamin.

Ale najlepsiu vec ktoru by si mala spravit je....ist na vysetrenie ci to nahodou nie je spojene s inym problemom v tele.

kvietok49

ja sa bojim že bi bude zle od zaludka lebo velmi malo papam jedna wec a druha wec coho sa bojim ze ked prestanem uzivat tabletky revalid tak mi zasa zacnu padat vlasy to hadam mam naceli zivot ich uzivat alebo co?nestaci ich uzivat 3 mesiace ako je pisane? a potom prestat?co mi odporucate???

MarusV

Mne zacali pomahat asi po pol roku pravidelneho uzivania - vlasy rastli silnejsie a boli lesklejsie. Ale ked som ich prestala brat, zacali padat. Pytala som sa na to doktorky a povedala mi, ze ucinok maju len tak dlho ako ich beries. A este su aj dost velkou zatazou na pecen - ale to je aj na letaku myslim

zuzina667

ANO, revalid funguje.
mne vypadavali dost vlasy. kupila som si revalid tablety 30ks/ cca 8 eur. brala som jednu tabletu každý druhý deň, vlasy mi uplne prestali vypadavať, tabletu treba zjesť po jedle. odporučam.

Roman 845697

Ale hovby...vobec po nom neje spatne...ja som uz vybral uplne cele balenie a idem na druhe...ani jeden jediny raz mi po nom nebolo spatne...ti ktory hovoria ze im je spatne tak to nevedia brat...tam jasne pisu ze sa to ma uzivat po jedle...Ja si ho velmi chvalim...Je sice dost drahy ale oplati sa ho kupit...Aj lekary ho odporucaju...

Jojp13899

Ja ja om si kupil revalid ale som ho este nezacal uzivat lebo uzivam druhe tabletky....a tie su vinikajuce....predavaju ich v dm drogerii...a volaju sa Das Gesunde Plus a je na nich taka hnedovlasa zena...a stoja okolo 80 sk...ked som ich zacal uzivat...tak vseci hovorili ze akoto ze mam take huste vlay...a v novembri som ich mal 5mm a teraz vo februari ich mam asi 5cm...newem ci je to dane genetikov ale tie tabletky pomohli aj mojim nechtom...a vlasy mi ostali leskle a pevne...:)