Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som často chorá! Pomoc!

Príspevok v téme: Som často chorá! Pomoc!
karolinka365

Prosim, poraďte mi, čo by mi pomohlo na oslabenú imunitu. Vkuse som chorá a už ma to vážne nebaví. Uz som vyskúšala naozaj všetko, Vitamíny, ovocie, zeleninu ale nič nepomáha. Ako náhle sa ocitnem v blízkosti chorého človeka, okamžite sa tá pliaga na mňa znovu nalepí. Dakujem za rady.

palko_45

tak ako pisu ostatny, imunolog alebo na zaciatok skus wobenzym... segra ho brala na oslabenu imunitu a dnes nanho neda dopustit

nnnuuu

Najskôr to môže byť u teba o tom, že málo chodíš na čerstvý ľuft. V interiéry je to samý prach a červotoče, teraz si nerobím srandu, ale najskôr kvôli tomu je tvoja imunita oslabená. Treba ísť aj vonku, nemôže to byť len o tom, že sa človek len doma zaje..va!

Rene1337

Nasad enzymoterapiu wobenzym vitamin c 1000mg a kvalitne probiotika. Viem cim prechadzas s chorobou ide hlavne psychika dole a je to dost otravne. Potom sa uz clovek boji aby zasa neochorel nenakapal. Ovocie je mytus ze pomaha pri chorobach. Neni to ovocie ake by malo byt je plne chemie. Surova zelenina sa osvedcuje lepsie. Odporucil by som aspon zakladne parametre u lekara aslo crp urea. Osobne si myslim ze sa u teba javi recidva infekt zapal. Preto aspon zakladne parametre podla ktorych sa vie ci telo bojuje s niecim takym. A podla toho sa ti dalej vie pomoct. Pri opakovanych infektoch sa odporuca to co som ti hore napisal. A tak isto si pytaj stery z krku nosa
Rozmnozene streptokoky chlamydie mykoplazmi sposobuju to co udavas. Zatial prva pomoct pri imunite je probiotika wobenzym vitamin c a tekutiny vyhybat sa sladkemu a mliecnym vyrobkom. Zahlienuju a podporujes sladke prostredie idealne na bakterie. Kup si konvicku na prinosove dutiny uzasna vec. Plastova nadobka odmerka soli a vody teplejsej a pravidelne preplachy dutin slaneho roztoku nestipe zaroven dezinfikuje a vyplavuje von hlieny ktore sa casto krat mnozia v sinus dutinach a opakovane zapaluju.

vaporwave

skus zajst za psychologom. mozno sa ti len paci byt v takej zavislej, slabej pozicii .. mozno pozicii obete, a tak si furt chora .. a tak dookola :)