Aky je Vas nazor na nudizmus?

Príspevok v téme: Aky je Vas nazor na nudizmus?
Elli91

Ahojte, tento rok som si na dovolenke v zahranici mala moznost skusit ake je to kupat sa naha a veru netrvalo dlho a kult nudizmu si ma ziskal :). Vo svojom okoli som na tuto temu mala moznost pocut viacero vselijakych nazorov... hmm mozno je to tym, ze mi Slovaci sme tak trochu konzervativny narod... Preto budem vdacna, ak vy uzivatelia tohto fora vyjadrite uprimne nazor na danu temu a ci uz mate s nudizmom skusenosti. Vopred vdaka :)

Pag

Ja si myslim, ze aj napriek nasim odmietavym postojom sa stretneme este s mnohymi javmi a ukazmi, ktore nam budu proti srsti, viacerym. Ale co na tom, pozries a ides dalej. Nie kazdeho si ziska nuda plaz a nie kazdemu chlapovi je prijemne prelezat pol dna na deke na bruchu, na tej plazi a isto sa v takom stave nechce nejakej zene podavat opalovaci krem.

Tamara1

na nuda pláž chodím už niekoľko rokov, je to skvelý pocit opalovať sa a kúpať sa bez šiat. Pohľady prítomných mi neprekážajú, aj oni sú nahí. Najviac sa nám páči pri mori v natur Resortoch - kde celý deň môžeme vyznávať kult nahého tela:-), škoda len, že tých miest z roka na rok ubúda.

Cariboo

Pokial nie su na ociach verejnosti. Vtedy je to v poriadku. Vynimkou su deti, tie by na podobne miesta nemali chodit, predsa len je to obcas az odpudzujuce a mozu mat traumy.

Kycera

Elli,
potvrdzujem ten pocit slobody, ľahkosti,... pri plávaní v mori. Aj pri opaľovaní. Nudistka však zo mňa nikdy nebude a na nuda pláži som nikdy nebola. To prvé som zažila s partnerom v noci, a to druhé sa t.r. skončilo, pretože vedľa nás stavajú barák.
Na nudistov zastávam neutrálny názor, nie som proti a ani za. Ak Ťa to zlákalo a baví, kľudne v tom pokračuj. Asi tak.

nnnuuu

Marosko-N, ono každý na to máme trochu iný pohľad, závisí to všetko aj od okolností, v ktorých sa človek nachádza. Keď je človek tak dlho sám a alkohol už prestal chutiť, tak vnútorne by som už nemal asi problém robiť hoc´ aj fotografa pre časopis Playboy a fotky by som sa snažil robiť kvalitné a nie hodné nejakého pohoršenia:-)

Marosko-n

Videl som nudistické pláže, Ten pohľad na tie kostry - katastrofa !
Ale pohľad na ľudí s aspoň s plavkami sa hneď lepšie pozera. A nikoho to nepohoršuje.Viem o čom hovorím ,so profesionálny esteický fotograf.

Marosko-n

Skoro všetky cicavce v naších krajinách sú chlpaté a aj ostatné majú prírodné šaty.
Len človek sa narodil bez pazúrov, kožucha a prírodných šiat.
Aj ženy s obtiahnutými punčochami na nohách vyzerajú ako chodiace pavučice aniekedy stými krivými nohami a tvarovaným zadkom vyzerajú ako nepodarky,
V sukni by to nik nevidel.
A chlapi v tých texaskách idú do spoločnosti na verejnosť aj vystupujú TV a vyzerajú ako by vyšli z chlieva, kde práve kydali hnoj.
No horor ,žiadna kultúra !!!
To nebolo ani V Atlantíde ani v Nebi.
Pozrite sa na súťaže krásy - z miliardy žien vyberú ledva tucet ako tak vyzerajúce, ostatné si musia zakrývať svoje nedostatky.
Preto sa ten nudizmus zaraďuje ako uchiláci !!!
V súkromí si choďte nahí aj na ušiach, ale na verejnosti nepohoršujte.
Vite koľko pokánia treba ak pohoršíte niekoho ?