Co si myslite o tychto typoch chlapov. Chlap sa s vami rozide, vlastne vas nechce, ale ked sa vam zapaci niekto iny a on sa to dozvie, hned vas zacne volat von, ze to bola chyba, ze ste sa rozisli. Ze zistil, ze vy ste jeho osudova laska. Date mu opat sancu, zacnete odznova. A ked ste opat v tom vztahu, skoro nema na vas cas, radsej je s kamosmi. Nechapem.
chce ma po rozchode, nechcel ma vo vztahu
o tom sa da mysliet iba to, ze je to egoisticky hlupak a ty by si mu mala
prestat podliehat. Toto nie je laska, len pocit vlastnictva.
Je to bežná vec,že zadaný človek môže byť žiadanejșí pre niekoho ako ked je niekto sám.Príklad :Žena(ak je dlhodobo) sama a veľakrát to má "napísané" na čele -som sama .Nie vždy ale sú ženy z ktorých to srší.Potom ak si niekoho naozaj nájde hned sa objaví ďalší možno aj ďalší až sa začuduje ,,,,,kde ste boli všetci doteraz?keď som bola sama!jednoducho ak začne zažívať lásku uvolňuje energiu ktorá priťahuje opačné pohlavie .Asi tak Preto veľakrát rozídený partner ak si nájde novú lásku je pre toho bývalého oveľa príťažlivejší ako bol dovtedy.......
Tak na to ti neviem odpovedať... keďže našťastie žijem sama, aspoň nemusím strácať čas rozmýšľaním o takýchto hlúpostiach. Aj tebe radím, aby si sa radšej venovala užitočnejším veciam ako lámaním si hlavy nad tým, prečo ťa nejaký magor "vtedy nechcel a teraz ťa chce", či ako vlastne :)