ahojte ludia.... ako by ste si vysvetlili keby kolegyna jedinu z vas neponukne zakuskom ktory prinesie na oslavu svojich narodenin, keby vas neodzdravila ked ide oproti vam keby sa bavila s kazdym len nie s vami? proste keby vas sprosto a vyslovene iba vas prehliadala napriek tomu ze ste sa s nou nepohadali a nemali ziaden konflikt? jednu taku mam v robote a je to na nevydrzanie niekedy tie jej naschvaly
ako by ste si to vysvetlili vy?
Jeb*t na ne, asi im kole oči že máte niečo čo ony né..
ahoj, ja mam taku susedu, nosi sa ako bohyna nasho panelaku, ani jej muz ani ona nepozdravia, chcela som s nou nadviazat kontakt ked sa uz stretavame vo vchode aj vo vytahu ale ona ma ignoruje, ten je pohlad z hora kedze je vysoka tak ten pohlad povysenecky arogantny len cez zuby precedi nejake to slovo ale inak total ignoracia. A ked ma vidi stat pri vytahu tak prehodi oci oblukom ze co tam ja zas som. Nechapacka, ako mame vselijake induvidua, pijakoch, pubertakoch, starych dedoch atd. ale aspon pozdravia ale ta sa tvari ako bohyna ze ona je nieco viac. Ani len na schodze nechodi, ani upratovat nebude lebo preco by ja. Tiez nechapem, nemali sme nijaky konflikt, nic odkedy my sme sa tu nastahovali do podnajmu a od zaciatku to jej spravanie a ked uz nastane nejaky konflikt tak len vrieskat vie po cloveku vtedy sa jej jazyk rozviaze harpii jednej.
....vy ženy furt také pičoviny riešite...
Možno sa o tebe dozvedela niečo, čo nedokáže stráviť.
milá Danušík a ústa máš na čo...??? čo tak sa jej pekne opýtať:
"Ahoj Monika, chcem sa ťa opytať či sa na mna hneváš? prečo ma ignoruješ nerozpravaš sa so mnou? " atd...
je to pre teba problem?
My si napriklad do roboty nosime iba tak aj v bezny den, keksi, cikriky,
zober do roboty aj ty niečo len tak, v bežny den dezert alebo niečo kup a povedz ze si kupila len tak si osladiť deň.... a ponukni aj tu kolegynu... a uvidiš jej reakciu...
je tam toho...