Čaute, mám dolámané zuby až tak, že mi z nich trčia len malé kúštičky - horné päťky a ešte jednu sedmičku. Kvôli strojčeku musia ísť všetky tie tri korene von. Viem, že to bude mrte bolieť...V pondelok idem na prvý, viem si to sám doma nejako pripraviť - čo ja viem šrobovákom alebo malými nožničkami, že si to tak pomaličky budem podpáčovať a vytláčať..aby ma to u zubárky až tak nebolelo...Alebo poraďte mi dáke domáce tipy...Dikes....
trhanie koreňov
Ludia co maju bolesti z rakovin maju co povedat ?
A taky co si davaju komplet zuby vytrhat a nove nastrelit? Robis z toho dramu lebo nevies co ta caka nic hrozne to neni. Zakrok samotny citit nebudes a po zakroku niekdo neciti vobec nix niekdo trochu preto analgetika protivbolesti preventivne kazdy sme iny.
Čožee ? To sa zašíva, lebo ja idem mojej zubárke kde ma poslal čelustná a povedala mi, že musí na mne previesť extrakciu koreňov. Stále na to iba myslím :(
Sikovny stomatolog,stomatochirurg ti to urobi bez bolesti. Nezijeme v praveku napicha ti to ze to nebudes citit. Vyberie zasije po zakroku si pytaj aulin proti bolesti keby ta to po zakroku bolelo. Nic hrozne uvidis.
Ach jaj.. Či ťa pošle je otázne.. A reže sa za umŕtvenia, dostaneš analgetiká atď..
Kamarátka mi povedla, že ma pošle na stomatochirurgiu a, že tam mi rozrežú celé ďasno a že takú bolesť som ešte nezažil
Nechaj to na pokoji, zubár vie, čo má robiť, nemusíš mu to komplikovať.
Nejde mi s tým ani pohnúť a bolí to jak sviňa keď to chcem vypáčiť :(
Ja ti dám jednu radu - nešpáraj sa v tom, potom to bude bolieť ešte viac