Pred dvomi rokmi som bola hospitalizovaná na bronchitidu ,pred rokom som mala zac. Zápal pľúc spôsobený chlamydiami a teraz rovnaké priznaky,najprv prechladnutie a kašeľ už 3 týždne ,dýchavičnosť,bolesti hrdla,hlavy...proste presne také príznaky ako keď mi zistili chlamidie ,tak som si teda dala zobrať krv na chlamidie a neviem čo ešte a vyšli pozitívne ,nechápem ako mozem byť zdravá (podľa papierov) keď sa stále strašne cítim pod psa? Bez inhalator na roztiahnutie priedušiek by som tu už nebola,stále sa strašne zadycham,kašlem,bolí ma celý deň hlava už asi týždeň a podľa výsledkov mi teraz nikto neveri ,chcela som poprosiť o radu že čo mi môže byť ? Ak máte akukolvek radu budem vám vďačná za ňu :) dakujem
Podľa papierov som zdravá?!
Mne to príde všetko tak, že to nebolo všetko doliečené tak, ako má a vrátilo sa ti to naspäť. Isto by som to nepodceňoval a išiel by som znovu na odborné vyšetrenie. Chlamýdie môžu byť veľmi nebezpečné. Papiere môžeš mať, ale papier nie vždy musí hovoriť pravdu!
Vygugli si Butyenkove dychacie cvicenia mali by ti pomoct
Vygugli si Butyenkove dychacie cvicenia mali by ti pomoct
PS: používam ventilin inhaler n a už prestáva účinkovať aj ten :/
Ak by sa ti odarilo dostať sa na vyšetrenie k Albertovej, aspoň by si sa dozvedela čo je s tebou. Ale vela ludí tu píše že už nových neberie.