Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem poslat list dievcatu

Príspevok v téme: Chcem poslat list dievcatu
Tomas2004

Dobry den, moja tema nesuvisi so zdravim, ale neviem, kde sa spytat. Mam 13 rokov a paci sa mi jedno dievca. Pozname sa uplne od babatiek, lebo nase mamy sa navstevuju. Nikomu som o tom este nepovedal, ze sa mi paci. Zacal som si to uvedomovat len nedavno. Ide o to, ze raz mi prezradila, ze by si priala dostat list pisany rukou, ze nikdy taky este nedostala. Toto dievca bude mat v utorok narodeniny, tak som jej napisal list. Kupil som papier na ktorom su po bokoch namalovane ruze a kupil som aj obalku v papiernictve. Na obalku som napisal jej meno a adresu. Ale tu nastava problem. Kde zozeniem znamky? Na poste? A na poste je vela okienok. Ku ktoremu mam ist? Je na to urcene specialne okienko? Co mam povedat okrem toho, ze chcem aby ho poslali? A kolko to asi bude stat? Mozem im povedat, aby jej ho zaniesli v utorok? Chcem, aby jej prisiel presne v utorok, ani o den skor ani neskor. Asi to bude smiene pre vas, ale ja som nikdy list neposielal, neviem ako to chodi a nechcem sa pytat doma, lebo sa budu vypytovat, ze naco mi to je a nechcem, aby vedeli, ze sa mi paci.
Dakujem vam za odpovede.

Mesačný princ

60 centov prvou triedou v pondelok. V utorok je tam.

A neboj, nebude ho čítať jej mama. Nie všetky deti majú rodičov, ktorí nerešpektujú súkromie vlastných detí :)

FilipSI

Krásne romantické. Napíš pošli, možno z toho vzíde prvá pusa. Ja si na tú svoju pamätám do dnes.
Hentie dve individuá si nevšímaj jedna je primitívna hlúpa ženská ANGEL-DEMON a druhý je starý zatrpknutý podivín.
Tak nech to víde šuhaj.

pavel y

Rady jebnutej WHISPER neber vážne, ale list nejakej ženskej určite nepíš. Prečo by si sa jej mal takto doprosovať ?

WHISPER

ad 1 -
pokial si nerobiš p*i*č*u moj zlatý, nie je ti to trápne?
ked príde 13ročnemu decku list na jej meno, ak sa tak nevolá aj jej mamka, tak ako prva si to jej matka precita, pochybujem ze sa dostane jej do ruk a ze si to prva precita... mamka bude zvedava kto pise jej decku list z akeho dovodu...?

ad2 - ak by to poslal v pondelok pride to o 2 dni, musi tetke za okienkom povedať že "prvou triedou" vtedy to bude na druhy den..

ale moj zlatý venuj sa radšej škole, páčiť sa ti bude ešte X-dievčat..
a ajtak jej nemáš ani za čo kupiť čokoladu, ani von ju pozvať na kolačik, jedine za vreckove tvojich rodičov, čo je dosť trápne...