ahojte. moj problém je že vôbec nemám chuť na sex. partnerovi to veľmi prekáža, ale ja sa do toho nejak neviem dotlačiť...mohli by ste mi prosím poradiť ako si chuť na sex zvýšiť? ďakujem
antichuť na sex
Sama si si aj odpovedala Si vycerpana nastav si to tak aby si mala cas na vsetko a aj na seba. Komiunikuj s partnerom ze.chces pomoct s domacnostou naplanuj si veci. Vzchop sa.
Nic v tom nieje.len sa mi proste nechce.ustavicne som unavená.prídem z prace unavená, musim upratat, navariť večeru, dat do poriadku dcéru...a podobne bežné veci...mozno keby som obcas prisla domov a on mi pomohol...proste keby mi troska casu ostala na seba a na oddych tak by som ho vyfajcila ako kubansku cigaru.len ja som rada ked si po celom dni lahnem do postele
Možno nejaké afrodiaziaka by pomohli, ak ide len o nechuť. Možno majú nejaké v lekári. Možno by ti vedela nejaká lekárnička poradiť.
"partner" ? to neznie nejak romanticky... zamysli sa nad tým svojim "vzťahom" a nájdeš odpoved... lebo ked je vzťah OK a funguje medzi ludmi ktori sa maju radi chemia, tak nemal by byť problem..
jediny dovod prečo nemať na sex chut je choroba(chripka)
alebo ked vztah je o ničom, vtedy nie je čo riešiť... a rozídete sa...tak to aj bude..
A iba sa ti nechce, alebo mas k sexu odpor? Mas nejake dovody?