Dobrý deň, chcem sa opýtať, ak je tu niekto zainteresovaný, vedeli by ste mi poradiť, o aký plat sa môže uchádzať sestra v ambulancii u zubného lekára (v Bratislave)? V prípade, že má Bc. vzdelanie v odbore ošetrovateľstvo, zatiaľ s praxou na oddelení do pol roka.
Nejde mi tu o žiadne rozvádzajúce diskusie, potrebovala by som prosím seriózne poradiť, ďakujem veľmi pekne!
plat sestry - zubná ambulancia
No určte 600 čistý mesačne na úvod a neskôr samozrejme zvyšovanie. Ani to nie je žiadna sláva ak budeš pracovať každý deň. Lebo či už robíš 6 alebo 8 hodin, deň je aj tak celý fuč. Rátala by som skôr 800 čistý na začiatok. Na Bratislavu to nie je veľa. Aj vzhľadom na vzdelanie.
Ahoj Sisa, ďakujem za odpoveď. Takže takýto paradox.. Tu by bol režim od pondelka do piatku priemerne 6 hod./deň. Len plat si tak uvádzajú, že dohodou, preto som nevedela, koľko tak môžem na pohovore povedať, že očakávam.. Ako by bolo vhodné reagovať?
Ahoj,
závisí aj od náplne Tvojej práce, príp. v akom režime sa u zubára pracuje. Ja som pracovala u jednej zubárky, dochádzala som 3x do týždňa do jednej obce vzdialenej 25 km, ale nemala som pohotovostné služby a administráciu si robila ona a mala som v čistom 520 eur.
Teraz pracujem v jednej zubnej ambulancii, robím zdravotnú sestru pre 2 lekárov, ktorí sa striedajú (otec a dcéra), nikde nedochádzam, nemám pohotovosť, mám každý štvrtok voľno, viac práce + administráciu a zarobím 540 eur, čo je málo. Teraz hľadám aj niečo iné.