Kedy zomrie?

Deane

Prečo vyhodiť z domu? Z jeho domu? Ak to s ním nemôže vydržať tak nech odíde. Ja ožranov nemusím a so žiadnym sa nekamarátim ale to neznamená že poviem aby zomrel. Poznal som aj takých čo sa zmenili, napr. keď sa mu narodili vnúčatá tak láska k nim zvíťazila a vnúčatá ho majú rady. A to bol predtým arogantný ožran.

mumia

Nie každý kto splodí dieťa je aj rodič. Ak nejaké dieťa nenávidí svojho rodiča, treba sa pýtať prečo. A ožranov netreba ľutovať, treba ich dať liečiť. A ak odmietajú, vyhodiť z domu. Nemusí kvôli ožranovi trpieť rodina. Kto to ale nezažil, ten nepochopí.

zdradca

Poloz si otazky.
Pil stale? Bil ci bije ta, nestara sa o vas atd
Ak nepil a zacal. Presne ako tu uz bolo napisane. Nevies co ho trapy. Ak sa dostanes do urciteho veku,zacne ti vsetko vadit. Ak stratis zamestnanie,ze si uz stary a nestihas,pritom si zivitel rodiny. Moze ta to psychicky poznacit,hlavne ked mas zavazky
Ak bol u lekara a ten mu zistil nieco vazne,pritom otec vie ze ma voci vam povinosti,mozno uz tu dlho nebude a preto psychicky sa opustil,preplo mu.
Mozno maju s mamou nejake problemy,co ty ani nevies.
Moze toho byt vela,preco zacal pit.
Skus mu pomoct,alebo sa odstahuj,odit do zahranicia. Ries to.
No nikdy neodsudzuj ked nevies dovod.

U_K11

Potom si budeš klásť otázku, prečo zomrel práve on? Až potom pochopíš, že si prišiel o niekoho, kto Ti bude chýbať.
Smutné, ak sa niekto pýta na takéto otázky.

Marosko-n

Ani to nevyslov skaranec, nepodarok jeden
.Otca si vždy Váž, nech je akýkoľvek.
Ak sa ti nevidí odíď.
Prečo je nešťastný to vie len Otec ,Ty to nevieš pochopiť.
Spoľahni sa aj ty zostarneš a som zvedavý aký truľo bude z teba ,možno ešte horší.