Dobry drn, som v 37tt tehotenstva, a od nedele som hospitalizovana na rizikovom kvoli nedelnemu astmatickemu zachvatu, vsetko uz je dnes suprr doliecene podla rannych vysledkov krvi. Tak som sa ahtomaticky pytala domo! Doktor sa mi zdal nejaky zvlastny najprv ze ma pusti potom ze nie a takto dokola za mnou chodil.Potom mi povedal ze velmi nizky hemoglobin,anemia (70), povedala som im ze chcem ist domo na reverz, na vlastnu zodpovednost, doma si lepsie doplnim zelezo lepsou stravou, spánkom. .a vsetkym. .. oni ze nie doktor sa so mnou neskuticne hadal ze ma nepisti ze sa mozem aj o zem hodit ako pride mi to uplne neprimerane ako keby neviem co..mozu takto zasahovat do mojho rozhodnutia reverzu?!
Nechcu ma pustit z nemocnice na reverz!!
Hemoglobín 70 je dosť nízky na to, aby si išla domov. Takáto anémia ohrozuje nielen teba, ale hlavne tvoje dieťa. Tak byť tebou, tak sa z nemocnice nehnem, Hlavne preto, aby bolo bábo pod kontrolou, keby niečo. Veď si už v 37 tt, tak už to hádam vydržíš. Ja som mala tiež silnú anémiu a nepomohla mi veru ani strava, ani železo, hemoglobín mi klesal až do pôrodu. Po pôrode transfúzie a dva mesiace po pôrode všetko o.k.
Poviem ti to hnusne - pustia ťa, ty potratíš, lebo si nedostala potrebnú liečbu. A kto zas bude najhorší? Samozrejme, že lekár a nikto si neuvedomí, že pacient je sprostý..
Ahoj, v takomto stave ťa domov pustiť nemôžu ani na revezr- niečo by sa stalo a lekár pôjde sedieť. Hemoglobín nedoplníš stravou ale transfúziou... nechápem prečo chceš ísť domov, môžeš tým ohroziť seba a dieťa..
Ano mozu. Nikdo si to nezobere na zodpobednost ked ta prepustia pride ti nahodou nevolno. Normalny stav ok ale tehot. Je rizikove vzdy.