Ahoj
ako zistim aky partner sa mi hodi?
spravna volba partnera
Modraobloha-ďakujem za tvoj príspevok, časť z neho si beriem k srdcu ale tie znamenia si nechaj.
Partnerstvo, ja viem že toto je len čisto z môjho pohľadu ale aj tak ti odpíšem. Osobne si myslím že nieje dobré mat priatela z opačnou povahou aby ste sa tkzv. "doplnali" možno je to fajn lebo není nuda a stereotyp, ale aj tak si myslím že by si mala hladať skôr niečo podobné tebe, lebo budeš určite viac štastná ked budeš môcť robiť veci čo sa ti pačia aj s niekym kto sa ti pači :D nie len robit veci čo sa pačia priatelovi ktorý sa ti páči.. a tiež aj povaha bude opačná nie len zaluby atd.. ty budeš mat rada povedzme ticho a pokoj a on zábavy a podobné veci.. podla mna to není bohvie čo.. ešte ma napadlo, mnohí ma za toto asi ztrestajú ale u mna to celkom sedí, ak sa kúsok vyznáš do znamení zverokruhu tak pre každe znamenia sa hodia zase iné znamenia napríklad ja som Rak - vodný živel, pre raka je najlepšie Škorpion,Ryba,Rak - vodne živli (cca rovnaka povaha viac si rozumeju) ale nie len vodne znamenia tiež to môže byt Býk alebo Panna pretože tieto Znamena su harmonicke a rozumejú si v určitej stránke. ostatok je nautralne alebo zle. Samorzejme že netreba to brat len povrchne čisto podla znamení to je kravina.. určite je lepšie ked dotičneho spoznáš ale da sa podla toho cca orientovať, a ak by som mal ísť do hlbky tak každý človek ma aj ascendent, a rôzne postavenie planiet, existuju weby kde si môžeš zastat presný datum tvojho narodenia a aj osoby čo sa ti páči a tam ti podla planiet a znamení atd.. vypočita nie či sa k sebe hodite ale ako sa budete správať v rôznych situaciach atď.. je to zaujimavé, ale tak netreba sa podla toho zariadovať aj ked priznám určite ja ako citlivý Rak by som uvítal citlivú rybu alebo škorpiona. Ber to z rezervou len ti odpovedám. :)
A to je ktora ta Kamila Magalova? Co bol mimozemstan a maskoval sa 43 rokov?
Kamila Magalova po 43 rokoch manzelstva a po rozvode z jeho strany
vyhlasila, ze je najviac sklamana z toho, ze tolko rokov nevedela s kym
zila.
nezistíš to... môžeš si myslieť o niekom, že je ten pravý týždeň, mesiac, rok, polovicu manželstva a potom zistíš, že to tak vôbec nie je.... vzťah je risk, bohužiaľ ...
raz ti s ním bude dobre, raz nie
raz budeš mať pocit, že je ten partner úplne ideálny ale potom zistíš, že ti na ňom všetko vadí alebo on zistí, že ty nie si pre neho ten, s ktorým chce ostať
život a láska je sviňa
Nskúšaj to v posteli !! Doplatíš na to !!
Ak je ti s partnerom dobre, tak je vhodny a ak nie je, tak nie je vhodny.
Pokial ta napadaju taketo otázky tak asi nijako.láska sa nepyta je pekný .Láska nehladí na okolnosti očami láska to cíti.Láska sa nepýta je vhodný ,ona to vie!
Napr podľa povahy, vraj má mať opačnú povahu ako ja, aby to fungovalo?