Ahojte dost sa bojim mame 14 ano aj ja aj priatelka prosim nesmejte sa my to myslime uplne važne a pozerame sa na buducnost bez ryžovich okuliari ale milujeme sa den čo dwn viac a ja by som neprežil bez nej ale bojim sa čo sa ako vyvinie viem že to znie trafene ale ja žijem len pre nu a vravte si čo chcete zato že mam 14 rokov neznamena že nemam osobnost a nwviem čo chcem a citim už mam po celej puberte a bureni chcem mať s nou važny vzťah a aj mám a ona tak isto je úplne ina ako dievčata v jej veku žiadne nechtiky malovatečka a oblirkanie ako kur.. obyčajne dievča čo ma to najlepšie srdce a sme iny ako ostatny kamarati a kamaratky čo spolu chodia berieme to važne a ten kto si mysli že prava laska neexistuje napišem a priložim bam za 10 rokov fotografiu zo svadby! A je pre mna najdôležitejsia vzam sa kludne blbych počitačovich hier telky telefonu lebo z toho si lrn kaxim osobnost kdežto s jou preživam krasne chvile chalani otvorte oči každy mate jednu užasnu oaobu vedla seba važte si to ked odyde potom zistite o čo ste prišli ja by som asi zabudol aj rozpravat keby som prišiel o moje krasne milovane dievča a bojim sa len 1 veci že raz o nu pridem
Prva a posledná
ahoj
Poskytujeme pôžičky s ročnou úrokovou sadzbou 2%. Poskytujeme od 2000 eur viac ako 10.000.000 eur všetkým ľuďom a budeme čestní. Pre viac informácií o zmluvných podmienkach tejto ponuky nás kontaktujte na našom telefónnom čísle: +33 6 44 662 014 alebo e-mailom na adrese: aidefinance1er@gmail.com
No môj zlatý. Nauč sa najprv gramatiku. To je prvý bod k úspešnému vzťahu. Som zvedavá keď ti prvá umrie ona. Umrieš asi aj ty. Venuj sa škole radšej.