Hnisavy vacok nad zubom

celebrita FB

Hnisavy vacok? Takyto problem sa inac ako vytrhnutim zuba riesit ani neda. Kym tam bude zub, bude aj vacok. Vytrhne sa zub, hnisavy vacok akoby zazrakom zmizne.

Financnapomoc

ahoj
Poskytujeme pôžičky s ročnou úrokovou sadzbou 2%. Poskytujeme od 2000 eur viac ako 10.000.000 eur všetkým ľuďom a budeme čestní. Pre viac informácií o zmluvných podmienkach tejto ponuky nás kontaktujte na našom telefónnom čísle: +33 6 44 662 014 alebo e-mailom na adrese: aidefinance1er@gmail.com

Deane

Zubár problém s hnisavým vačkom nevyrieši, treba ísť na zubnú chirurgiu, dajú injekciu, prevŕtajú a prepláchnu, je to bezbolestné ale zas to niečo stojí, počítaj okolo 100€ za sedenie.

Kamenn

WHISPER, ako som vravel nizsie, nechcem ten zub tahat kvoli vacku, ale kvoli niecomu inemu...vacok tam mam uz od mala, aj to bolo liecene a aj tak...len som chcel vediet, ci sa moze trhat zub ak je tam ten vacok

WHISPER

pokial je zub zdravý tak na čo??? na RTG zubnom to vidieť....
kriste pane! ja mam absces nad prednym zubom nad korenom a iba odkladam navstevu stomatochirurgie,.. :-/ vo februari mi zubar uz aj ziadanku vypysal akosi nemám cas... :-/ aj kus bojím...

Kamenn

Dakujem, viem ze je lepsie zachranit zub. Ale ja ho necem tahat preto, lebo je tam hnisavy vacok. Chcem vytiahnut zub kvoli inemu dovodu, len som chcel vediet, ci to je mozne ak je tam hnisavy vacok...

Mesačný princ

nech ti ho skúsi lekár najskôr vyliečiť a spraví dobrú andodonciu. Nedávaj si zbytočne trhať zuby. Ak to inak nepôjde tak áno. lekár ti už povie, ale tá bolesť je neznesiteľná. Myslím toho vačku