Ahojte, mám taký malý-veľký problém. Zaľúbila som sa na prvý pohľad do svojho zubára a neviem čo spraviť. Prišla som k nemu s kazmi, ktoré neopravil naraz a tak ho postupne navštevujem. Som zadaná, niečo takéto neprichádza do úvahy. Navyše to nebude obojstranné. Napriek tomu je to vo mne silné a priťahuje ma tak, že to nedokážem ovládať. Čaká ma ešte pár stretnutí a ja neviem ako to dám. Meniť ho nechcem, je úžasný :-D Teda aj po profesionálnej stránke som veľmi spokojná
Ako sa odlúbiť od lekára
ahoj
Poskytujeme pôžičky s ročnou úrokovou sadzbou 2%. Poskytujeme od 2000 eur viac ako 10.000.000 eur všetkým ľuďom a budeme čestní. Pre viac informácií o zmluvných podmienkach tejto ponuky nás kontaktujte na našom telefónnom čísle: +33 6 44 662 014 alebo e-mailom na adrese: aidefinance1er@gmail.com
Ďakujem Mesačný princ, dúfam že to tak bude-prežijem to v zdraví a prejde to. Ak nezabudnem dám vedieť neskôr, čo sa zmenilo :-)
Skutočne som s ním spokojná, predtým než som ho prvý raz stretla, som mala fóbiu zo zubárok/ zubárov. Chcem zmeniť svoje zmýšlanie o ňom alebo čo. Ale asi som hlúpa a slabá a preto neviem zmeniť ani seba ani druhého zubára. A takto, už ma čaká možno posledná návšteva, možno dve. Myslíte, že potom ma to prejde, že ako bolo spomenuté- zíjde z očí, zíjde z mysle? Bude to bolieť? Bude to trvať dlho? A áno, v žiadnom dlhoročnom vzťahu už nie je to pobláznenie, ale že by mi chýbalo nemôžem povedať. Nehľadala som niečo také, snáď ani podvedome. Jednoducho to prišlo, zasiahlo a hneď som cítila že mám problém. Nie som mladá, ani hlúpa, nie je to prvá zaľubenosť ( ale prvá neopätovaná a nezmyselná, nežiadaná), viem že ten pán zubár nie je dokonalý, a že je to len pobláznenie zmyslov. Asi je to tou blízkosťou a že je milý, pekný, inteligentný. Hádam to nie je moja chyba, veď som sa nezahľadela zámerne. A chcem to riešiť
Obeh, uchooo- problém to pre mňa je, pretože si to nemôžem dovoliť. Byť platonicky zamilovaná, je to krásne, to máte pravdu. Len keď vás to ovplyvňuje v bežnom živote, tak s tým chcete niečo spraviť. Nechcem aby ma tieto pocity ovládali, nechcem byť doma náladová a skrývať to. Nechcem sa pred ním správať hlúpo, nechcem aby vedel že ma priťahuje. Nie je to obrovský problém, chvalabohu som zdravá a riešim bežné životné problémy. Proste ma to trápi a možno niekto niečo podobné prekonal a poradí. A dúfam že v starobe neskončím ako si opísal, mysli pozitívne, nie každý zomiera za takých okolností ( nevylučujem že sa toto zrovna mne stane). Chcela som tým všetkým povedať, že to nabúrava vzťah k terajšiemu partnerovi a možno je to smiešny problém. Napriek tomu som vďačná za každú radu a odpoveď :-)
Len fantaziruj pokial. si mlada , ked budes stara lezat na posteli s plienkou vo svojich vykaloch potom ta tieto pocity prejdu a vsetci zubari sa na teba vies co ...mne je kolkokrat smiesne co tu ludia riesia , ludia nevedia co fakt od dobroty , ach baba vidno , ze nemas skutocne problemy
Neviem prečo sa stále chce každý odľúbiť. Platonicky môžeš milovať kohokoľvek, sú to tie krajšie pocity v živote, tak prečo sa ich zbavovať.
Ďakujem :-D Áno, keby bol gynekológ, tak by som bola ľahko odhalená ( hovorím o citoch :-D ). Išla som tam s pocitom hanby, že tie zuby niekto uvidí. A ono to úplne opadlo a správam sa ako idiot aj keď sa snažím. Doma to trochu prejde, ale neviem to ovládať ked je pri mne, niekedy až na mne :-D Veď to, neviem čoho sa desím viac- či toho čo je teraz, alebo poslednej návštevy
Aaa prečo to neprejde celé? Ďakujem