Neviem co dalej..

Príspevok v téme: Neviem co dalej..
Johny612

Ahojte :) ani neviem ako zacat..mam 19 som gay. Robim si externe maturu uz pracujem som spokojny. Uz od mala sa obzeram len po chalanoch. Nasi su rozvedeny zijem pri matke a jej priatelovi. Mama si uz davno vsimla ze nieco nieje v poriadku. Proste neznasa ma ze si nedajdem frajerku ze som preto neschopny. Sama hovori ze buzerantov velmi nemusi. Myslim ze to vie ze na holky niesom. Nikdy som velmi take nepocitil ze ma chce objat atd. Zavidim chalanom kamosom ktory maju dobre vztahy s mamou. Niekedy ani nechcem zit mam depky preto lebo tak sa sprava. Nikdy ma nepochvali len zhadzuje. Je tu niekto s podobnym problemom? Gayovia mali ste nieco take podobne? Rozmyslam ze pojdem do prenajmu ale stale mam strach co ked ma vyhodia v praci. Moze byt hocico. Sama sa vyjadrila ze mozem nato zabudnut sa potom vratit. Poradte co mam robit. Aspon som napisal co ma trapi :) je mi lahsie.

lieskovcek

s otcom máš aký vzťah? nedá sa byť u neho? skús ten podnájom, ak nevidíš iné východisko. ale do toho by som išla radšej s nejakým kamarátom ako sama. aby ste si vedeli výdavky rozdeliť. to sa na začiatku hodí. dokonči si školu a potom uvidíš, či ostaneš tu, alebo odídeš niekam do iného mesta alebo do zahraničia.

Valentin

Duchovná poradňa - Duchovná pomoc uzdravenia a oslobodenia homosexulity počte 26 prispevkov do témy " Neviem čo dalej.. "
na stránke
forum.zdravie.sk

WHISPER

dokonci si skolu a chod pracovat niekam mimo, kde ti zamestnavatel aj ubytovanie zabezpečí..
moj kamos si tiez robil maturu, mal "iba" učnovku, nakoniec to nechal lebo nestihal robotu a denne studium matury,...
teraz pracuje v Trnave a ma 900€ tam ma aj zabezpečene byvanie..