No potrebudem radu , moja BFF chodila s jednim chlapcom a ked sa rozisli tak sa ten chlepec po mesiaci zacal spravat uplne inak. No a teraz som zistila ze na mna cez hodinu pozrel 53x (pocitala to spoluziacka) no a zacal sa spravat ku mne takto: No my sme v skome mali taku oslavu (my sme tam spolu ucinkovali s nejakimimi spoliuziaiakmi) a on vlasne ked som vosla do sály tak sedel isla som blisie a postavil sa a povedal my ze ak chcem nech si sadnem a pritom vydel ze pri nom bola volna ale ponukol my tu svoju , ked som na lavicke sedela tak prisiel a sadol.si.a spytal sa o com rozmyslam..... no a tam kde sme
Ucinkovali tak tam sme boli pri sebe a vsetci sme sa mali chytit za.ruky no ale nejde o to ze ma chytil ale AKO MA CHYTIL ZA RUKU ! Tak nno
Moj malicek ,jeho malicek ,moj prstenik,jeho prstenik,moj prostrednik,jeho prostrednik, moj ukazovak ,jeho ukazovak ,moj palec , jeho palec Tak neviem ci sa mu pacim alebo nie mam sa ho to spytat ?
Jeden chlapec
Adka, co si cakala ze to bude tvoj palcek a jeho penis, tvoj ukazovak jeho penis, ci co?
moja zlatá,.. venuj sa radšej škole, učeniu,,..
u tvojej kvázi BFF neuspel tak ide skušať na teba... a ty ako naivna krava mu na to skočíš..
pomocnica - premýšľala som, čo napísať aby to nevyznelo zle, presne si to vystihla :D
Ak to nie je fejk téma, tak sa ho to nepýtaj, nechaj tam to napätie aj tú neistotu z jeho strany, ale pravdepodobne sa mu páčiš...To však môže oprchať, tak si ho získaj aj povahou nielen výzorom, ak ho teda chceš. Ale nekaz to priamou otázkou. AK TO NIE JE FEJK, tak koľko máš rokov? Gramatika teda nestojí za veľa, ale tak neriešim. :D