Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

leukémia

renka

Dobrý deň ! Mne ide 14 ročné dieťa na vyšetrenie kostnej drene lekárke sa niečo nezdalo, som na pokraji nervového zrútenia. Hádam to dobre dopadne. Som rada že je tu táto stránka Renka

ria

aj moja dcerka ma leukemiu. ma len2mesiace.narodila sa z downovym syndromom, chorym srdieckom a teraz este toto :o( velmi sa bojim co bude ale mozem povedat, ze jedine co mozeme pre ludi s rakovinou urobit je ukkazovat im aby pozitivne mysleli. urcite to pomaha. Moja dcerka Dorotka je sice este malicka na to aby poz.myslela ale zase sa snazim abt to citila zo mna.Teraz este lekari cakaju ci to nieje nejake prechodne obdobie a ci leukemia neodide.zevraj sa to pri detickach s downovym syndromom stava.nevedia ako ale stava sa to. Neviem uvidime.

princeton

heha, mozem ta porosit o viac informacii? Moja neter bola minuly tyzden diagnostikovana s leukemiou. Ak mozes, napis mi prosim viac na

princeton@post.sk

Dakujem.

damaxy

Pre rakovinou máme všetci rešpekt.Tažko sa mi aj píše k tejto téme,ale myslím,že teraz potrebuješ podporu z každej strany.Presviedčaj manžela,že to dobre dopadne,začni verit v to aj ty.Dávajte mu nádej a lásku každý den.Hovorte,že ho potrebujete,že zvítazí,že sa to už podarilo mnohým.Ty to musíš držat nad vodou,je ti to nad slnko jasnejšie.Budeš z toho velmi vyčerpaná,lebo už to na teba začína doliehat.Neviem,čo ti napísa t azda len drž sa dievčatko a nech štastie navštívi tvoj dom.

agneša

Ďakujem pekne,že ste si vyjadrili k tejto téme.
Som veľmi smutná, lebo naozaj neviem čo ďalej, a dokonca veľmi sa bojím.
On rozpráva niekedy takto , že sa neprežije.
Teraz ide od 30. júna na liečenie, do USA. Vedia tam lepšie alebo viac robiť ,ako tu?? Neviem.

jaja

...aby nedošlo k omylu. v každom prípade pokračovať v liečbe a pravidelne chodiť na vyšetrenia. To pozitívne myslenie je iba ako výpomoc
na urýchlenie podpory liečby.

jaja

Sú rôzne druhy leukémie a niektoré sa vyliečia.Poznám mladého chlapca,ktorý má leukémiu už asi 15 rokov.Je stabilizovaný,nemá problémy.Kúp knihy s témou o pozitívnom myslení.Ak je veriaci,pomôžu mu modlidby,viera.Ak nie je veriaci,tak skús tie knihy.
Aj ja som mala pred pár rokmi zdravotné problémy a mne tie knihy pomohli.

heha

kamaratkin syn sa uplne vyliecil z leukemie.teraz chodi pravidelne na kontroly,a iny rodicia k nim chodia na rady.ale dôlezite je,aby bol manzel lepsie so psychikou,pretoze ta môze liecbe bud pomoct,alebo naopak.Zohrava velku ulohu.ich syn vedel o celej svojej chorobe,ale nic z toho nerobil,v nemocnici mu pustali same komedie,aby bol veseli.viem,dospeli to vnimame inak,sme vacsi pesimisti,ale treba,aby vedel,ze je to liecitelne,take pribehy a priepady ho povzbudia a dodaju mu optimizmu.

damaxy

zájdi si za psychologom aj kvoli sebe aby poradil ako ho máš povzbudit,bude to zátaž psychická aj na teba.Duševná rovnováha vo vašom vztahu bude doležitá.Pýtaj si u onkologa aj takúto pomoc.Je to náročné obdobie vo vašom živote a ja vám držím palce a prajem vám aby ste zvítazili.