Ahojte, nezvyknem sa zapájať do diskusií, no chcem počuť Váš názor na môj "problém" .Na vysokej škole som spoznala jedného chalana, do ktorého som sa postupne zamilovala. Všetkého bol iniciátor on. Najkrajšie obdobie môjho života sa zmenilo na to najťažšie. Prestal sa mi ozývať, čomu som nechápala, pretože ešte keď sme boli spolu naposledy bolo všetko krásne a nič tomuto nenasvedčovalo. A žiaľ doteraz sme si to nevysvetlili .Trápila som sa neskutočne. Neskôr som ho na vlastné oči videla s inou, veľmi to bolelo. Hnevala som sa na neho ako mi ublížil, pýtala som sa sama seba čím som si to vôbec zaslúžila, a prečo práve ja. Snažila som sa zabudnúť a aj som mu už dávno odpustila, no aj tak často na neho myslím. Už nie tak túžobne ako kedysi. Cítim prázdno a bolesť a aj tak sa mi často motá v myšlienkach. Je to už dlhšia doba takmer rok. Stretli ste sa už niekto s takýmto niečim? A najhoršie je, že keď ho vidím ešte sa mi to zintenzívni. Už som si myslela som, som sa z toho dostala a stále toto:(
Myšlienkami často s ním :(
Upriam sa na vzdelanie a ostatné nech ide bokom. Ser na chlapov - nebudú sklamania. Venuj sa sama sebe. Dobre ti radí Whisper.
WHISPER- ani mne sa nedokázal potom všetkom ani len pozrieť do očí, takýchto zbabelcov je teda asi omnoho viac:)
venuj sa skole, tomu čo chceš v živote dosiahnut, dobre planeta praca, vlastne byvanie...
degešov nerieš...! predídeš sklamaniu... a nemá zmysel sa trápiť koli debilovi bezcharakternemu ktorý sa ani neunuva ti dať vedieť že "sory pizda našiel som si inu" mne take urobil byvaly po 10rokoch... takmer zo dna na den,.. je tomu uz 3 roky, minule som ho stretla ani do oči sa mi nema odvahu pozrieť.. a ja usmev od ucha k uchu som sa mu pozdravila a on s tym jeho psim pohladom :-D
posunulo ma to dalej, prehodnotila som cely zivot, uvedomila si čo chcem v zivote robiť a idem si za tým, nič ine ma nezaujima...
Nebudem ta strasit som chalan ale zažívam nieco podobné uz asi 10 rokov a neviem sa toho zbaviť.Ešte na škole som mal spolužiacku písali sme si.Cez hodiny a potom aj po ukoncení školy asi dva roky.Vedeli sme o svojej náklonnosti jedného k druhému ale nikdy to neprerástlo dalej.Už som ženatý mám dve deti.Ona žije niekde mimo.Myslím na ňu každý deň!Niekoľko krát do dňa!Už roky .Aj v noci keď idem na WC.
Ak si ho "naťahovala" dlhú dobu a on nevedel, na čom je, tak sa ničomu nediv. Snáď si nemyslíš, že vagínu máš len ty Alebo ?
Milá Ella,ak si ho videla s inou a na teba už nereaguje tak ťa pustil úplne z hlavy.Ty si sa zamilovala a on si urobil nový zárez na pažbe.Zabudni na neho,netráp sa, príde niekto iný.No ty si ho predtým dobre preklepni kým vstúpiš do nového vzťahu.