Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Laska uz vyprchala ?

Príspevok v téme: Laska uz vyprchala ?
Tom098

Mam uz 2rocny vztah no cim sme spolu dlhsie tym to je horsie... sme menej spolu, menej si volame uz si nemame tak vela co povedat, uz sa priatelka nechce tak casto milovat no vela krat mam pocit ze sme uz iba dobry kamarati. Nedavno isla na party tak som ju poprosil aby mi napisala ked bude doma, nic nenapisala tak som sa jej na to opytal a pivedala mi " pravdu povediac vobec som na teba nemyslela zabudla som " prestava ma to bavit ale stale ju lubim a nechcem ju stratit no nestratil som ju uz ? Za vase nazory a skusenosti dakujem.

adelaida

neverila som, ze to niekedy poviem, ale v tomto pripade je tomu nazaj tak a plne suhlasim s "pavel y", nema to dalej zmysel, ma ta uz na haku a nenahovaraj si, ze to tak nie je, lebo to tak je...
keby ta mala co i len trochu rada, aspon ako kamosa, tak slovo dodrzi a napise ti, no ty jej nestojis ani len za to... kopni ju do rite, len s nou zbytocne stracas cas a ona fiflenka sa chodi ku*vit kade-tade...

a_dr1a

Myslim si, ze tam laska ani nebola. Proste stava sa - investoval si srdce lasku cas priazen peniaze ai do niekoho, kto za to ani nestal. A aj tu tvrdite, ze raz vsetko skonci. Tak asi to tak mate vy, alebo ste to tak videli doma ci vo vojom okoli. Ja skor vidim ine. Moj brat je napr so zenou uz 20r a to sa nonstop oslovuju ako novozalubenci, vyznavaju si lasku, nehanbia sa za prejavy neznosti lasky, klape im to, prekvapuju sa, zdielaju vsetko spolocne. Teraz jej k narodkam kupil luxusnu velku yakuza virivku)) a toto mam aj s rodicmi, starymi rodicmi, tetou, sestrou ai. Ja to sice nemam :D lebo som aka som dobrovolne takto, ale zas vidim vo svojom okoli a aj inde, ze to funguje a da sa, ked sa chce a su na to dvaja. Ty si v tomto "vztahu" zial, sam. A radsej single nez takto

pavel y

Hneď to ukonči. Nie si predsa povinný každý deň sa divať na jej odmeraný ksicht. Nech ti narovinu povie, či chce pokračovať vo vzťahu alebo nech ide do riti.

pp

Presiel som si tym a v mojom pripafe to sklncilo rozchodom...
Spociatku bolo vsetko fajn a potom prestala do vztahu investovat, nakoniec mi zlomila srdce cez spravu na messengeri...
Ak ste rozumni ludia, tak sa normalne potozpravajte, povedz jej co ta trapi, co citis, co by si chcel, resp. Ockavas od vztahu a uvidis co ti povie...