Ahojte,
Uz niekoko mesiacov nie som uplne v poriadku, raz lepsie, raz horsie. Permanentne ma boli hrdlo, som slaby a stale unaveny. Najtazsie su rana. Vecsia fyzicka aktivita ma zvasca polozi, co je najhorsie lebo rad sportujem. Obvodacka mi spravila vyter, dopadol negativne a odbyla ma Bioparoxom co nepomophlo. Nemate niekto skusenosti s podobnym stavom? Co to je a ako z toho von?
Dakujem
Diagnoza
Okrem tychto vsetkych ja osobne by som prevenyivne nieco na obranu zobral.
Nieco neskodne-prirodne, ako napr mensiu davku extraktu z olivovych listov, extra vitamin C a E, samozrejme dennu davku selenu, pripadne kazdodenne lyzicu-2 kokosoveho oleja(extra virgin=extra panensky) No a samozrejme udrzobnu davku psylia raz za tyzden a tak isto pre istotu dobru silnu probioticku zmes(acidophilus, bulgaricus,helveticus,brevis,bifidum)
Vyckavat sa nevyplati a najlepsia obrana je utok.
Rady na kvalitne kompletne vysetrenie su OK, treba mat istotu. Vela problemov vychadza vsak z nasej komplexnej zivotospravy - nie najlepsej. Ja pridavam zmenu denneho rezimu : zmena stravy, viac rozumneho, Tebe vyhovujuceho pohybu, vela spanku, dobry pitny rezim, radost z malickosti, vyhladavaj ludi, s ktorymi si rad, atd., atd. To su take zaklady, ako podporit imunitny system a zlikvidovat unavovy syndrom. Pekny vikend a usmej sa :D
ja mam tiez podobny problem, bolest hrdla bez teploty, obcas az pocit ze stracam hlas, unava. bez vyterov, KO idealny.
mozu to byt aj mandle..takto zacinala aj moja sestra
určite navštív ešte raz doktora a daj si urobiť kompletné odbery-krvný obraz aj biochémiu,mineralogram....
určite navštív imunológa a alergológa
choď na endokrinologiu, mne takto začali problémy so štítnou žľazou- pomalá činnosť
žliaz , beriem lieky, takže sa to trochu upravilo, ale únava, vyčerpanosť sa objavujú často a dlhodobo!
Daj vedieť, ako si dopadol!!!!
Nedaj sa odbyť svojou lekarkou, navštiv ju opakovane, nech Ťa pošle na odborné vyšetrenie, možno máš oslabenú imunitu.