Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo nedokážem byť šťastná ?

Príspevok v téme: Prečo nedokážem byť šťastná ?
Tina31

Nedokážem byť šťastná . Mávam depresie, odkedy mi odišiel najbližší človek som úplne na dne . Je to už niekoľko rokov , chcela som sa aj zabiť ale prekazili mi to . Moja rodina o tom nevie , vie o tom iba pár kamarátov , ale už dlhšiu dobu im nehovorím pravdu ako sa cítim . Nikto nevie že sa chcem stále zabiť ani to že mám ešte stále silné depresie . Nedokážem sa ani usmiať , každý si myslí že je všetko v pohode , som tak na dne že ma vytočí aj to , keď mi sekne mobil a začnem revať ako malé dieťa . Mám všetko aj to čo nepotrebujem . Pred ostatnými sa tvárim ako najviac v pohode človek , všetkým naokolo radím ale sama si poradiť neviem . Vždy keď ma kamaráti chceli podporiť tak mi to len ublížilo . Som strašný samotár , už si to začali aj rodičia všímať ale ja ich vždy nejako odbijem a je to zase v pohode . Jednu dobu som fajčila a pila , potom som sa rezala a nakoniec som bola anorektička ( aj keď mám úplne normálnu váhu) nič mi dlho nevydržalo . Neznášam seba a svoje telo , jediná vec čo mi aspoň na chvíľu pomôže je hudba . Ak je tu niekto tak poraďte hudbu ktorá pomáha vám .Nemôžem to riešiť s doktormi ani s rodinou , ani neviem načo to sem píšem asi len chcem aby si to niekto prečítal a pochopil môj život . Ak ste to dočítali až sem tak tlieskam , toto je môj život .

WHISPER

celebrita FB vynikajúco, ja by som to lepšie napísať nevedela...

"Umenie byť šťastný spočíva v schopnosti nachádzať šťastie v obyčajných veciach..."

celebrita FB

Psychicky slaby clovek vyplakava a vyfnukava, ale svoje problemy si neriesi.
Psychicky silny clovek nikdy neplace a ked sa v jeho zivote vyskytne problem, tak namiesto vyfnukavania zacne rozmyslat, ako problem vyriesit a vyriesi ho. Alebo ked ide o problem neriesitelny, tak sa zamysli, ako s tym problemom zit tak, aby bol aj napriek tomu problemu stastny. A vie byt aj napriek problemu stastny.
Je to otazka pristupu k problemom. Neviem, ci sa to da zmenit. Ale skusit to mozes.

WHISPER

nepises kolko mas rokov, ci pracujes...

podstatne je ale to ze bud sa budes lutovať ako taka troska alebo so sebou budes niečo robiť,..

čo nejdes ku psychologicke..? a nevzchopis sa...
treba robit co ta bavi...

kazdy z nas niečo stratil v zivote...! a to neznamena ze teraz budeme revat do vankusa a lutovať sa...ideme dalej...

Ayal

Ahoj, prečítala som si Tvoj príspevok (dokonca 2x) a síce Ťa v tomto nechápem, chcem aby si vedela, že patrím medzi tých ľudí, ktorí si to, čo cítiš, prečítali...
Skládať tu názory o tom, prečo nie si šťastná, nemá význam, jelikož "šťastie" je pre každého individuálny pojem resp. stav.
Prajem Ti aby si to svoje "šťastie" našla resp. vpustila do svojho života (mysle) čo najskôr :)

Mesačný princ

Nerozumiem prečo majú skoro všetci potrebu buď niekoho urážať, alebo písať, že je to fake téma, alebo....

Veď ak nechce niekto prispieť, tak nech neprispieva!

Tina31 - nedokážeš byť šťastná, pretože si neprijala to, čo cítiš a ani stav v akom sa nachádzaš. Hudbu ti odporučiť môžem, no je toho veľmi veľa a sem by sa to nevošlo. Každému sa páči a pomáha iný druh hudby a iné piesne. Skôr by si mala hľadať ľudí, pred ktorými sa nemusíš pretvarovať.

Hugoboss

To je preto lebo sa chceš volať tina a v skutočnosti si úbohý prezlečený dedinský debilko ktorý nevie žiť svojim životom.Choď sa ožrať zo svojou partiou žebrák...