Po delší době ze mě opadly veškeré iluze o tom, co bych chtěl dělat a teď se chystám začít vůbec něco dělat. Nějak začít musím, nemám v podstatě žádnou praxi a ty brigády ani nepočítám. Vzdělání mám jen středoškolské a navíc gymnázium (na vysokou školu už fakt nemám)-to je pouze všeobecné vzdělání. S cizími jazyky jsem na tom dosti bídně, ale zapracuji na tom, jelikož bych časem rád vyzkoušel i cizinu-doufám, že se to povede.
Teď k práci, kdosi mi tady v minulosti psal, že by mi prospěla i manuální práce! Asi mě to čeká, jelikož se chystám odpovědět na několik inzerátů ohledně práce ve výrobě-respektive automobilky, jež jsou v kraji kde žiji a pracovních příležitostí je zde mnoho. Operátor, či obsluha strojů, jinak řečeno-dělník, to mě čeká, ačkoliv jsem na to dříve ani nepomyslel! Ale nějak začít musím. Já si opravdu zatím nemohu vybírat, buď mi chybí praxe, či nějaké jiné předpoklady, nebo nemám vzdělání a co je to dnes střední škola s maturitou?
Co si o tom myslíte, mám vzít i takovou práci, nebo zkusit i něco jiného, ale co? Díky jen za vážné komentáře.