pre vsetkych ucitelov!!!

Príspevok v téme: pre vsetkych ucitelov!!!
smutnaziacka12

ahojte som z vas velmi sklamana a smutna zaroven..preco na skolach ignorujete a zamerne prehliadate sikanu? Preco vam nevadi ze partia chlapcov bije slabsieho spoluziaka a vy zavriete dvere ako keby sa nic nedialo? vy chcete vyssie platy? a zaco zato ze ignorujete niecie utrpenie???? Preco po zvoneni este popijate na chodbach kavu decka veselo mlatia slabsie deti a vy sa smejete kecate a nevadi vam to?? Musela som uz troska vypustit paru aj ked som lebo obycajne dievca co pre vas nic neznamena ale uz sa nato nedokazem pozerat!!!

nnnuuu

To isto nie je o neschopnosti, veď pre boha majú vysokú školu! Dnes sa možno na všetko pozerá len cez peniaze. Stále sa omieľa dookola, kto má aký nízky plat a tak ďalej a tak dál, to potom ľudí demotivuje urobiť niečo navyše.

Sonie

Je pravda že na vychovávanie detí sú rodičia, či zákonný zástupca. Ale dieťa sa môže chovať inak doma a inak v škole. Kým doma môžu prísni rodičia držať dieťa nakrátko, v škole to môže byť inak.

zuzi74

Vzdy to tak nebolo. Za mojich cias stacilo na hodine vyrusovat a uz sme dostali poznamku, alebo nam jedna letela poza usi. A po rodicovskom zdruzeni, kde sa ucitel postazoval, sme schytali dalsiu aj doma. V dnesnej dobe mam pocit, ze sa ucitelia boja ziakov a radsej sa tvaria, ze nic nepocuju, nic nevidia.

zuzi74

Ano, na vychovu su rodicia, ale ked sa take nieco deje v skole, kde rodic nie je, tak ma predsa ucitel povinnost zasiahnut, alebo sa mylim? To uz nechaju otlkat slabsich jedincov a neotvoria ani len usta? Kde sme to preboha...