Ahojte. Spoznama.som chalana cez net, ale byva daleko odomna. Presne 212 km. Chce aby som psiceatovala, ale mne sa ro nepaci. Som dievca , preco nema pricestovat on? Je mily a sedime si. Len ta cesta je strasiak. Ved je to 3 hodiny cesty tam a potom nazad. Co myslite vy?
Cesta
ad1 - kolko máš rokov?
ad2 - on prečo nechce prisť?
ad3 - čo na to tvoji rodičia?
pokial on nie je ochotný prísť za tebou nie je čo riešiť, v žiadnom prípade za ním nejdi...
a vobec nemusíš riešiť "vzťahy" a už vobec "vzťahy na dialku"
venuj sa radšej škole...
nikam necestuj ani ho dobre nepoznas nevies ci nieje obchodnik s bielym masom alebo uchyl co ta znasilni
Pricestovat by mal on ak nechce asi vazny zaujem nema
Pozri. Cez net sa da vsetko. Aj menit identita, aj klamat, vymyslat si, ai ai. Takze ten, s kym si pises, nemusi byt vobec clovek akym sa ti prezentoval. Moze to byt kludne zena, daky stary (ch)ujo, nasilnik, priekupnik s bielym masom, vrah ai ai. Ty si dievca a predpokladam, ze si mladunka. Podstupujes ovela vacsie riziko ako dotycny. Takze trvaj na tom, aby prve stretnutie bolo u vas, kde to OK poznas. (Keby si bola starsia, da sa dohodnut este nieco MEDZI tvojim a jeho bydliskom. Ako sa hovori, niekde na pol ceste. Ale toto nie je tvoj pripad).
Takze sa stretnite niekde u vas, na verejnom priestranstve, kde to OK poznas a cez den. Ak vsetko OK dopadne, ze to bude skutocne ON s kym si pises, budete si rozumiet, budu vzajomne sympatie ai, nie je vylucene, ze by ste sa mohli stretnut niekedy po case aj unho v meste. Ale skor ti radim najst si niekoho z tvojej blizkosti. Taketo tury by mal podstupovat skor muz, je sice emancipacia, nevylucovala by som to u seba, ze sadnem do auta a idem, nie je problem, ale ty si mlada, nemas este take zivotne skusenosti. A ak chalan neprivoli a bude vymyslat, tak mu daj dovi dopo a ako ti pisem, hladaj si niekoho fajn z tvojho okolia blizkosti
Mozno je invalid a nemoze pricestovat
Nema na cestu peniaze.
Este moze byt masovy vrah, alebo priekupnik s bielym masom.
Napisat ti moze cokolvek. Kazdopadne, nech na prve stretnutie pricestuje on a stretnite sa v prostredi, ktore poznas a pohybuje sa tam vela ludi.