Ahojte, potrebujem sa asi vykecat. S priateľom som 8 rokov, mame 4 ročného syna, žijeme v anglicku,pred rokom som sa dozvedela, že ma vzťah(3 mesiace) s mojou kamoskou. Už dlhšie sme mali problémy( strasne som ziarlila, robila scény,...)V prvom momente som sa zbalila a chcela odísť na SK, hneď to s ňou ukončil, prosil ma aby sme si dali rok a uvidíme, ona odišla na Slovensko.za ten rok to bolo medzi nami dobre, no dnes bol na diskoteke, a keď sa vrátil, povedal mi, že nás lubi obe ( ja som to mala predtým tiež, rozhodla som sa preňho). Ja už neviem čo mám robiť, na SK sa vrátiť nechcem, a tu by som to bez rodiny nezvládla. A hlavne myslím na malého, majú sa strasne radi, stále mi hovorí, že sme family, že sa lubime. Ak by som z jeho strany necítila lásku, nebola by som s ním. Neviem ako by som malému vysvetľovala že s tatikom nie sme spolu, asi sa už fakt zbláznim. Viem, že nie som normálna, že s ním som, ale ...
Asi sa zbláznim
Asi problém bol v tom, že už opadla vášeň. Začala som pracovať keď mal maly rok a pol, čiže som bola z toho všetkého nervózna.10 hodín v práci a potom doma varenie, upratovanie, a keď prišiel vikend tak som chcela byt s ním, ale on je veľmi spoločensky a chcel sa ísť vábiť. Asi sme mali malého skoro, ešte sme neboli pripravený.( neplánovali sme). A k tomu prispela aj exkamoska, raz ho u nás chytila za zadok, nerobila som scény len som jej druhý deň povedala, že to nebolo pekne. Pomaly som sa s ňou prestala stretávať, s jej sestrou som si nesadla. A keď som bola na Slovensku na dovolenke, mali párty, ona mu nakecala, že keď sme boli v meste tak som ho podviedla,..vyspali sa spolu. Ona je odomna mladšia,nerieši problémy, je bezstarostna.dnes večer sa priateľ stretol s jej sestrou povedala mu, že exkamoska ho miluje. A on keď mal vypité, neviem z akého pocitu, si myslel, že ho pochopím mi povedal, že na ňu ešte mysli, že ju lubi. A keď som sa ho pýtala ako to bude s nami, tak mi povedal aby som ešte vydržala, že nechce mna a malého stratiť. Ešte pred narodením sme mali krízu, a chcel sa rozísť, ale mne na ňom tak záležalo
A možno ju ani neľúbi. Problém je skôr v tom, že mu dáva niečo, čo nemá u teba ,,pochopenie,,.
Možno by bolo fajn, priblížiť trošku ten Váš problém. Viac by sme sa dozvedeli.
Odkiaľ vie švagor o Vašich problémoch??? Vaše problémy sú len Vaše a mali by ste ich riešiť vy dvaja!
So švagrom by som prerušil nadobro kontakt, pretože toto sa nerobí!!!
A pýtal by som sa ako jeho, tak aj jej. Ústa máš.
Problém je v tom, že mi povedal, že ju lubi, a vyspal sa s ňou, čo sa dialo potom sa už asi nedozviem.Viem, že ľudia sa podvádzajú.A ešte mám takého šikovného švagra, ktorý vykecal nás problém známym v anglicku, čiže už keď to ani nechcem riešiť, niekto sa ma opýta, a veríš mu? Nepodvadza ta?..
To vadí, že sa s ňou stretával???:O
Neriešili ste, tak si našiel bútľavú vŕbu. A nepísala si, že to bola tvoja kamarátka?
Ak by som mal podobný problém a nevyriešim, tak tiež by som šiel za ženou po radu.
Mala by si sa s kamarátkou porozprávať. Ona vie všetko, aj to, prečo máte problémy a aj to, čo cíti tvoj partner. Ak viazne komunikácia, tak by si to mala vziať do vlastných rúk. On ti to nikdy nepovie. je otázne či to spraví ona, ale určite vie viac, ako vieš ty.
Zlá, alebo žiadna komunikácia takto obvykle končí
Kontaktuj kamarátku
O peniaze tu nejde, a zle som sa vyjadrila, nemal s ňou vzťah, stretával sa s ňou.nechcem ho ospravedlňovať,ale my sme mali asi rok predtým problémy vo vzťahu, on sa s ňou nestretáva, nie je s ňou v kontakte. Keby som nemala syna, aj napriek tomu, že ho ľúbim, nebola by som s ním. Cítim od neho lásku, vystiska ma, dá mi pusu. Mali mi hovorí, že tatik nás lubi,..Nechcem ho pripraviť o otca. Tento rok bol krajší ako minuly.
Vôbec na syna nemyslíš! Vieš, deti cítia podstatne viac, ako si myslíme a ,,nefunkčná rodina,, je možno prostredie dobré pre teba, ale ja si myslím, že pre neho nie. Ak by bol v puberte je to horšie, ale...
3 mesiace mal ,,vzťah,,? A s tvojou kamoškou???
Ja už neviem, to Vám ženy naozaj tak záleží na tých peniazoch a všeobecných výhodách, že radšej ostanete s niekým, kto Vás systematicky podvádza, ako...ale škoda písmen.
Naozaj platí, že v tomto svete sa dá za peniaze kúpiť všetko - a hlavne ľudia.
Ak by sa s niekým jednorazovo vyspal, tak ba som to ešte možno pochopil, ale takto? :O
No ty musíš vedieť, skúsiť to môžete. Daj potom vedieť, ako si dopadla.