Máte niekto skúsenosti s mixerom K.larstein Herkules? Mne ho doporučila kamoška môj už doslúžil a nechcem niečo čo nevydrží obyčajné mixovanie.Mne sa celkom páči aj telo má také mohotnejšie ako ostatné
mixer
ja som ho uz tiez pozerala, ale netusim, aky je kvalitovo.
ja mam od vitariana vitamix konkretne a3500 a som nadmieru spokojna, vitamix ma celkovo kvalitne mixery jedno aky model je
koľko stojí prosím ťa? taktiež by som chcela kúpiť nový mixér
" zammat" - je fajn, chod do toho, neolutujes..
Za mna jedna z TOP značiek na trhu určite... Nemecká kvalita no..... Mám mixér a je super
Ja som tento mixér dostala na vianoce, najprv som bola nedoverciva, kedže som tú značku nepoznala ale po čase vrelo odporúčam, je bezkonkurenčný :D
kúpila som tento mixer na www.electronic-star.sk maminke na narodeniny a do dnes mi ďakuje, akého super pomocníka som vybrala :) je veľmi spokojná
Ja mám od tejto firmy nutri rocket ana smoothie mne stačí a konečne mi nič nevyteká a nehrkoce a neskáče po celej linke
Moja kamarátka si trošku dávnejšie presne tento mixér kúpila. Opísala mi ho ako skvelý mixér. Netečie,je skladný a rozmixuje takmer všetko.Tuším ho objednávala z Okay.sk a hovorila mi niečo aj o zľave z -odkaz odstránený-.
Ja som kúpila tento model www.klarstein.sk som nadmieru spokojná je síce už viac profesionálny ale potrebovala som niečo kvalitnejšie dokonca si s ním robím aj smoothie