napiste sem svoje poznatky a nazov doplnku.Nemyslim to zle,ale mam nejake potiaze na stranke zdravia popisovane, uz som skusal vselico.Nieco pomohlo, nieco nie.
Komu pomohla rada od RNG,
ZDS" tieto stranky su najma o rychlej pomoci v nudzi" to je pravda, ale istotne je dobre ziskat aj poznatok o tom ako "pomoc" pomohla, RNG ponuka ako pomoc doplnky. Ja som si tiez kupil a ked mi pomozu, urcite tu o nich napisem a ich doporucim.A ked nie obratim sa na RNG, kde som spravil chybu.
ja som mala zapchate ucho a RNG mi poradil aby som si tam dala teply olivovy olej a pomohlo mi.som bola taka rada ze som nemusela na usne utekat :)
Fanda, to co radi RNG nema nic z toho vedlajsie ucinky, je to vsetko na prirodnej baze.
Agina - to pochopila.Napisala o vysledku pouzitia pomoci a doplnku.
FILAGA=Toto "mam napisat ze sirup s vodou mi zahnal smad, alebo ?" zrovna nie, ale keby si napisal uzival som ten, alebo ten doplnok a za takyto cas mi super pomohol, alebo nie. Pripadne da informaciu o niecom co poradil RNG a mal vedlajsie ucinky alebo zmenil uzivanie produktu a pod. Ja to nemyslim zle. Aj iní radia a pisete ako pomohlo alebo nie. Ale na tieto doplnky som take nieco nezaregistroval.
No ja som o kokosovom oleji doteraz ani nepocula.Odkedy je tu RNG a hovoril o jeho pozitivnych ucinkoch, som si ho kupila.Nedam nan dopustit.
Neviem, kedy som pisal o syrupe -asi nikdy, ja totiz nie som priatelom cukrov. Asi ste nieco zle pochopili.