Ahojte, potrebujem to dostat zo seba von a nemam komu povedat:( Vsetky moje vztahy dopadli zle. Prvy partner ma podvadzal, druhy bol flegmatik, ktory ma ani za ruku nevedel chytit, treti po mne pozadoval vulgarizmy v posteli, stvrty mi nadaval do krav ked sa mu nieco nepacilo a ten posledny mi ublizil najviac. Vydala som sa za cloveka, ktory ma roky ponizoval a klamal. Neda sa mi o tom ani pisat, ako neskutocne mi ublizil. Pytam sa, preco prave ja? Cim som si to zasluzila? Je to tym, ze nemam rodicov, ze vycitili, ze som lahka korist, slaboch? Nemam sa ani na koho obratit, ked je zle, moje kamaratky maju same chlapov, na ktorych sa mi iba stazuju. Co sa to deje? Mam 32 rokov a necitim nic. Ked ma nejaky muz zavola von, uplne sa mi hnusi. V jeho pohlade vidim, ze sa pretvaruje, ze zasa to bude iba falos na zaciatok, aby ma dostal a potom zasa nieco pride. Zasa budem chudera, neschopna, nie dost dobra. Zasa mi niekto ublizi. Necitim nic, absolutne nic, iba jednu velku prazdnotu. Nedokazem viac nikoho lubit. Uz mi je aj jedno, co so mnou bude. Vsetci, ktorych som mala rada zomreli a opustili ma. Nemam nic a nikoho. Chcela by som zomriet, ale vsetci ma strasia, ze ked to sama skoncim, pojdem do pekla. Lenze pre mna je peklo tu na zemi. Prosim pomozte mi uz neviem ako dalej. Zasa sa mi vracia uzkost a panicke ataky, uz meliem z posledneho:(
Neverim vo vztahy a manzelstvo, som znicena a chcem zomriet
Ak si preferovala takychto chlapov akot tato zena tak sa necuduj: 6:41 youtu.be
Presne ako hovorí Matyo
"Vdaka takymto bezcitnym ludom je svet tam kde je"
To je pravda naštuduj si nieco o tom, svet riadia bezcharakterny a bezcitny ludia to im umoznuje spravat sa "za hranicami" prijatelneho a dosahovat tak vysledky, toho co by ludia ktory sa riadia svedomim a a charakterom nikdy nespravili.
K vztahom a rade, rada neexistuje laska neexistuje su to len chcemicke reakcie ktore prebiehaju v nasich hlavach.
Muz nabyty testosteronom urobi takmer hocico aby sa s niekym vyspal, dokaze sa pretvarovat dokaze pocuvat tvoje nazory a navonok s nimi suhlasit aj ked vnutoren je absolutne proti nim, len aby sa s vami vyspal.
Ani jeden z nich nebol nabuchany bohaty krasavec vsetko to boli priemerni muzi ale vy ma tu hned sudite. Ja som prisla po radu a dostanem tu vynadane do sliepok. Ste ubohi. Vdaka takymto bezcitnym ludom je svet tam kde je. Radite sa spravanim k tym mojim byvalym. Dalsi odpad spolocnosti.
Si len ďalšia sliepka, ktorú priťahujú testosterónom prekypujúci muži a potom fňukáš do vankúša ako ma zase ten alebo onen okašľal, tak ti treba je to len a len tvoja chyba!
tak to mi je luto,ale keby ste si nevyberli vzdy debilov chlapov ale dali sancu aj tym menej vyraznym,co nemaju ego a sebavedomie pri hviezdach,x vztahou za sebou,aj ked nie su podla vasich predstav na 110% ale len na 90%........atd atd atd.....
A čo tak vybodnúť sa na všetky vzťah a žiť si svoj vlastný život ?