menopauza

Príspevok v téme: menopauza
mina

Mam 48 rokov a som v prechode.Uivala som Cyclo Menorette,ten prestali vyrabat,mala som predpisany Climen.Uzivala som ho asi 4 mesiace,ale mala som zdravotne problemy,tak som ho s vedomim lekara vysadila.No a to,co prezivam je peklo.Byva mi zle,v noci zle spim,ked zaspim,budim sa na to,ze som hrozne spotena...Pride to hocikedy aj cez den-potenie,busenie srdca,nervozita...Chcela by som nieco ucinne na prirodnej baze.Prosim poradte...

Sona46

Tak ja som Sarapis pouzivala asi pol roka ale zacali sa mi robi exemi. Obsahuje to kopu roznych pelov a zrejme mam na niektory alergiu. Teraz pouzivam len Feminox a som urcite spokojnejsia. Priznaky menopauzy nemam a ani exem.

patulik99

Zdravím moja mama mala presne toto isté. Už sa to niekedy s ňou nedalo vydržať ale chápem že za to nemohla. Tiez behala po doktoroch rôznych dokonca bola aj u psychologa lebo normalne mavala aj take lahsie depky a plakala hocikedy. Strasne mi jej bolo luto a blbý gynekolog jej stale predpisoval len nejake lieky. Niektore nemohla ani braz za nejake zdravotne problemy a celkovo to bola len chemia do tela. uZ som sa na nu nemohla pozerat chudiatko velmi mi jej bolo luto. Ale nastastie som nasla na -odkaz odstránený- menox. Je tam všetko super o tom napisane a dokonca tam jej aj presne zlozenie a je to vsetko na prirodnej baze co hladate. Precitala som si na to par recenzii zien co menox uzivaju a mamine som to objednala. Menopauzu mala priblizne pol roka a fakt jej perfektne pomohol!! Nemala ziadne vykyvy nalad, celkovo bola veselsia a citila sa proste fajn. Berie ho aj teraz ako prevenciu aj lekar jej povedal ze je to vhodne pretoze podla zlozenia obsauje mnozstvo vitaminov ktore mamina v zrelsom veku potrebuje. Takze ona si ho nevie vynachvalit, tak dufam ze pomoze aj vam :-))) !!!

RNG

Tanja 65, belasimobsahuje plno vseliakych moznych komponentov, niektore su termogenicke ale nikde nie su uvedene presne obsahy a uz vobec nie obsahy v nich aktivnych latok(kofein, teobromin, tein, polyfenoly...)
Stimulanty su obzvast nevhodne pre obdobie s rozkolisanymi hormonalnymi hladinami ktore aj tak vedu casto k dusevnym a telesnym problemom. Tam treba skor tie rozkolisane hodnoty stabilizovat nez rozkolisat este viacej
termogeneratormi. Odporucenie, ze je to dobre na cas prechodu a ze to pomoze pri prechode je presny opak pravdy.
V klimakteriu napr su pocity navalu horucavy a do toho este extra termogeneracie, tj extra horucava? Ved rozmyslajte, z toho moze cloveka aj porazit!
V prechode su pocity nervozity a do toho este stimulanty ako velke davky kofeinu a inych alkaloidov? Ved vyskocis z koze!

mira

Mina, som v tvojom veku. Vyše 10 rokov sa stravujem prírodnou stravou - domáce zeleniny, obilniny v celých zrnách, strukoviny ...
Nepoznám doktorov a zbavila som sa aj tých problémov, ktoré som nečakala.
Prechod nie je choroba. Rovnováhu a harmóniu dosiahneš, len treba chcieť.

tanja65

Pod vplyvom reklamy som si kúpila Bellasin v snahe zastaviť priberanie v oblasti bokov a zadku. Bohužiaľ na druhý deň sa u mňa prejavili čudné následky, ktoré som najprv spojila s vysokým krvným tlakom. Tlak som však nemala vysoký. Tlačilo ma na hrudi, búšilo mi srdce a horšie som spala. Na tretí deň sa to zhoršilo na toľko, že som chcela ísť v noci na pohotovosť. Bellasin som prestala užívať a príznaky sa stratili. O týždeň som to zopakovala len s jednou tabletkou denne ale všetko sa opakovalo. Mohol to zapríčiniť vysoký obsah kofeínu? Neviem. Isté je, že takmer 900 Sk som vyhodila do vzduchu.

mia

Najdi si temu Menopauza,klimakterium zo dna 11.07.2007.Lahsie to najdes medzi zenskymi chorobami.Su tam vyborne rady od RNG,presne site na tvoj problem.Mne tie doplnky velmi pomahaju,citim sa super.Mam 50.

maria a.

Vrelo odporucam Sarapis.Ja kombinujem Sarapis a Sarapis soja plus.Mala som tazkosti a ceska spoluziacka mi poradila a som jej nesmierne vdacna

lotos

Aj ja som brala Bellasin a rozhádzal mi úplne organizmus. Mala som búšenie srdca, nespavosť, bola som nadprirodzene čulá a kávu som nemohla ani privoňať. Podľa môjho názoru vôbec tento liek nie je účinný proti návalom tepla, naopak vyvoláva pocit tepla.

anka

ak este nie je neskoro tak poviem moju skusenost.Mam 49 rokov problemy som mala podobne brala som aj rôzne tablety ale vysledok bol nulovy.TAK som zmenila stravu kava len rano alkohol ziadny a hlavne ziadne stresy a VELA SPANKU.Vsetky problemy musia ist jednym uchom dnu a druhym von.Aj teraz niekedy zle spim ale je to pre bolest chrbtice.Nemame uz 20 rokov aj ked si to nechceme pripustit.