nastupila k nam nova kolegyna asi pred cca troma mesiacmi. Mi tak zere nervy tym svojim spravanim a obliekanim ze posobi ako by doteraz vyrastala v klastore. Podla mna je to stara panna. Ma nieco okolo 40 a oblieka sa ako keby z konzervativnej reholnej skoly. Normalne dostavam nervy a zlost ked ju vidim. Najradsej by som jej jednu tresol aby sa spamatala a prestala sa obliekat ako puritanka. Mam pocit ze by jej pomohlo ak by ju nejaky chlap alebo viac chlapov poriadne pretiahlo lebo jej vagina asi este nevidela penis a tie nohy drzi stale spolu este aj ked sedi tlaci tie kolena k sebe ze sa jej tam vrtakom nedostanes. Posudte sami, este aj v lete ked bolo horuco neobliekla si kratku suknu ani len saty, len dlhe po clenky akomniska nosila. A volno ako keby tehotna stale bola nic obtiahnute aby zvyraznila trochu krivky. A co sa tyka vystrihu stale nosi len debilne bluzky az po krk zapnute aj svetre az po krk. Ani len trochu dekolt neodhali. A nohavice vsetko volne ako zo 70 rokov siroke nic zeby jej rit zvyraznilo. Nemozem na nu pozerat chce sa mi grcat. Myslim ze ta zenska potrebuje poriadny sex nasilny lebo ona by nohy dobrovolne nikomu neroztiahla a asi ani nevie co je to orgazmus lebo mozno ani len rukou si to nerobi. Ako mam existovat vedla takej kolegyni ktora posobi ako ze nic nerobi len bibliu cita sice neviem ci chodi do kostola ale posobi tak. Nic proti veriacim ale takato bab do dnesneho sveta nepatri ak nieje z klastora. Podla mna si neholi ani pazuchy ani nohy a o vagine nehovoriac. Ani len mejkap nepouziva nic ani len ruz na papulu neda, maskaru na oci nic. Uces nakratko ostrihana ako chlapec a uz len okuriale jej chybaju. Ja by som fakt najal chlapa aby ju v posteli zmastil nech vie dievca co je radost zo zivota. Ved ona sa ani len neusmieva. Este aj pri chodzi drzi nohy tesne pri sebe. Ta asi ani u gynokologa nikdy nebola. Uplne potlaca svoju zenskost.
Nemyslite si ze uprednostnujem zeny stetky co ukazuju rici cici. Ani stetky sa mi nepacia co cecky ven z bluzky, sukna taka ze zadok vidiet atd.
Ale toto co mam ja v praci by ste ani vy nechceli. Ved normalne nervy mam z nej. Este aj ked rozprava tak maloco z nej dostanete. Ticho furt. Raz tam zadrichmem v tej praci. Ani nema kto so mnou rozpravat, ani ma zvadzat. Pri nej sa vam ani vtak nepostavi jedine tak krvny tlak pojde hore :D
Neviem ale najradsej by som ju vykopol odtial alebo ja odisiel ak by bolo lepsieho fleka :D
Prepacte ale potreboval som to zo seba tu zlost nahromadenu dostat von. Ak chcete reagujte ak nie tak kaslite nato. Mozno zareagujem a mozno nie :D
Caves
Chytá má súrivosť keď ju vidím.... prečo?
Sám si toto napísal tak neviem čo čakáš od nás: Nemyslite si ze uprednostnujem zeny stetky co ukazuju rici cici. Ani stetky sa mi nepacia co cecky ven z bluzky, sukna taka ze zadok vidiet atd.
Tak potom o čo ti ide mladý muž?
Asi má naštrbený vzťah so svojou matkou alebo ju niekto znásilnil, keď svoju ženskosť takto potláča. Jej nastávajúci to s ňou nebude mať veru ľahké, preto buď rád, že ním nemusíš byť ty a zabudni na to, že vôbec existuje. Nájdi si iný objekt, najlepšie mimo práce.
A co ked by si sa ty sam zacal malovat a nosit zenske saty? Zmenit mozes len seba, druhych tazko, asi tak.
Kvido1 alebo je tá téma celá vymyslená, alebo si teba niekto vymyslel. Lebo taký blbec snáď po svete ani chodiť nemôže. Radšej začni študovať, pravopis máš ako analfabet.Keby si robil v mojej firme vyletíš po piatich minútach.
Bud tam malo byt zurivost, alebo surovost.
Mozno prave nechce, aby po nej prasce slintali.
Si uvedom, ze si v praci. Tam sa chodi pracovat a nie obtazovat kolegyne. Zrejme mas malo roboty, ked stihas riesit inych. Mal by ti sef riadne pridat, aby sa ti vtak ani nevladal postavit.
Nemas trochu vela testosteronu, ked si taky agresivny?
Celkom vidim tvoje spravanie na policiu, ked uvazujes o znasilneni.
Co keby si jej dal pokoj? Hadam ti nebudu vyberat taku kolegynu, aby sa tebe pacila :D
Co si o tom myslime? Ze si magor a mal by si sa liecit.
Na Slovensku mas bud kokegov uchylne sexisticke prasce, alebo zavistlive zenske. Nikto nerobi v praci, co ma a tak to aj vyzera. Stale musite riesit druhych?
Co ta je do toho, ako sa oblieka, ci ma sex, alebo nie?
Inak si si tu temu mal dat do kategorie psychickych problemov, lebo toto ma od srdieckovych vztahov na mile daleko, mojko.
Ja takto chodim cely svoj zivot a budem tak chodit az do smrti ci sa ti to paci alebo nie. O grupen sexe mozes leda tak snivat, ty tupon.
dobru chut k obedu
Mne to pripada akoby si pisal o mne, lebo mi pripominas mojho kolegu a vies preco ta nechcem? Lebo mi prides ako obycajny sexualny uchyl, preto na teba serem a moj sexualny zivot ta nemusi ani najmenej trapit. Ty si mi volny cely jak si.