Chytá má súrivosť keď ju vidím.... prečo?

Príspevok v téme: Chytá má súrivosť keď ju vidím.... prečo?
Kvido1

nastupila k nam nova kolegyna asi pred cca troma mesiacmi. Mi tak zere nervy tym svojim spravanim a obliekanim ze posobi ako by doteraz vyrastala v klastore. Podla mna je to stara panna. Ma nieco okolo 40 a oblieka sa ako keby z konzervativnej reholnej skoly. Normalne dostavam nervy a zlost ked ju vidim. Najradsej by som jej jednu tresol aby sa spamatala a prestala sa obliekat ako puritanka. Mam pocit ze by jej pomohlo ak by ju nejaky chlap alebo viac chlapov poriadne pretiahlo lebo jej vagina asi este nevidela penis a tie nohy drzi stale spolu este aj ked sedi tlaci tie kolena k sebe ze sa jej tam vrtakom nedostanes. Posudte sami, este aj v lete ked bolo horuco neobliekla si kratku suknu ani len saty, len dlhe po clenky akomniska nosila. A volno ako keby tehotna stale bola nic obtiahnute aby zvyraznila trochu krivky. A co sa tyka vystrihu stale nosi len debilne bluzky az po krk zapnute aj svetre az po krk. Ani len trochu dekolt neodhali. A nohavice vsetko volne ako zo 70 rokov siroke nic zeby jej rit zvyraznilo. Nemozem na nu pozerat chce sa mi grcat. Myslim ze ta zenska potrebuje poriadny sex nasilny lebo ona by nohy dobrovolne nikomu neroztiahla a asi ani nevie co je to orgazmus lebo mozno ani len rukou si to nerobi. Ako mam existovat vedla takej kolegyni ktora posobi ako ze nic nerobi len bibliu cita sice neviem ci chodi do kostola ale posobi tak. Nic proti veriacim ale takato bab do dnesneho sveta nepatri ak nieje z klastora. Podla mna si neholi ani pazuchy ani nohy a o vagine nehovoriac. Ani len mejkap nepouziva nic ani len ruz na papulu neda, maskaru na oci nic. Uces nakratko ostrihana ako chlapec a uz len okuriale jej chybaju. Ja by som fakt najal chlapa aby ju v posteli zmastil nech vie dievca co je radost zo zivota. Ved ona sa ani len neusmieva. Este aj pri chodzi drzi nohy tesne pri sebe. Ta asi ani u gynokologa nikdy nebola. Uplne potlaca svoju zenskost.
Nemyslite si ze uprednostnujem zeny stetky co ukazuju rici cici. Ani stetky sa mi nepacia co cecky ven z bluzky, sukna taka ze zadok vidiet atd.
Ale toto co mam ja v praci by ste ani vy nechceli. Ved normalne nervy mam z nej. Este aj ked rozprava tak maloco z nej dostanete. Ticho furt. Raz tam zadrichmem v tej praci. Ani nema kto so mnou rozpravat, ani ma zvadzat. Pri nej sa vam ani vtak nepostavi jedine tak krvny tlak pojde hore :D
Neviem ale najradsej by som ju vykopol odtial alebo ja odisiel ak by bolo lepsieho fleka :D
Prepacte ale potreboval som to zo seba tu zlost nahromadenu dostat von. Ak chcete reagujte ak nie tak kaslite nato. Mozno zareagujem a mozno nie :D
Caves

kabel

Ako bolo uvedené, nevytáča ma nikto, pokiaľ nesmrdí a netrčí mu odhalené prirodzenie
ak sa niekto oblieka ako mníška, je to jeho vec, nechodí do práce na to, aby sa ti páčila, ale aby tam pracovala, hľaď si svoju robotu a nerieš..
vadí ti jej sexuálna nedostupnosť? otázka je PREČO? to si v sebe vyrieš a prestaneš mať s ňou problém

divne

Tak to potom nie som ja, i ked 70 percent z toho na mna sedi, ale myslela som, ze niektore udaje si zamerne trochu pozmenil. Vas chodi po Slovensku takychto aj viac? Pomoc :-O

kvido 1

kabel, pocuj teba by ako muza nevytacala zena ktora sa svojim sposobom puritanskeho obliekania odlisovala od inych zien dnesnej doby? Ved prave to ze na dnesnu dobu posobi tak cudne. Tak zviazane a nedostupne pre inych. Neviem akoby zareagovala ak by som ju plesol po zadku ci polozil ruku na plece. A ja som nepisal ze ju chcem znasilnit ale zeby som najal muza nejakeho aby ju vyprasil v posteli a vedela by co je to slast a prestala byt taka preslusnena na dnesny svet. Ako nemam rad vulgarne zenske, opite, zmachlene, odhalene, uvrestane, rozmaznane pice.
to nie nemam rad ani jeden ani druhy extrem, mam rad normalne zeny na ktore sa da pozerat. A, jebte na to, naco to riesit vlastne ja som len potreboval zo seba to dostat

Mesačný princ

:O tak a takí ľudia riadia spoločnosť.....HoĎ sa kľudne o zem, ale najlepšie tak, aby bola na tom spoločnosť lepšie :D

kabel

mňa teda vzhľad ľudí v práci absolútne netankuje, pokiaľ nesmrdia a nechodia nahí, tak no problem
otázne je, prečo nejaká šedá myš dokáže svojím vzhľadom nezámerne vytočiť kolegu tak, že ju chce znásilniť
a to je ten problém-problém v hlave zakladateľa témy, úchylka, ktorú by mal riešiť

kvido 1

mna tiez zaujima kto je osoba Divne
zlato ak si dnes bola v praci v zelenej karovanej bluze si to ty :D
a mala si hnede mokasiny
tak co si to ty?

kabel

to ste sa našli, obaja s nejakým psychickým postihnutím :-DD
no píšte obaja ďalej, začína ma to zaujímať, varím si čaj a vykladám nohy...

kvido 1

o co ine som mohol cakat ze mi tu zeny napisu. Tak po jednom. V nazve temy mala byt Zurivost, sora za preklep.
osoba Divne, pochybujem ze som tvoj kolega aj ked si sa v tejto mojej kolegyni nasla ale tak si mohla aspon uviest v akej oblasti pracujes :D
A za zalozenim tejto temy nehladajte moje komplexy ci skryty sexualny zaujem o nu. Mne ide len o tom ze s nou travim pracovny cas a divat sa na nu. A mam pocit ze pracujem pre asexualnu spolocnost. A jasne mam aj ine kolegyne v praci a su normalne. Nevravim ze sa obnazuju a behaju po budove v spodnom pradle ale normalne sa obliekaju ako zeny. A tato je ina. Je taka ved som to popisal vyssie. Mne vadi ta jej slusnost v obliekani. Zahaluje si cele telo ani len koleno v lete neukazla a tricko na ramienka si neobliekla. A tehotna urcite nieje. Jedine duchom svatym zeby...
Ale tak vazne, ja som zvyknuty na normalne osoby nie na take putky, co keby mohli tak by si obliekli skafander.
A rozhodne na nu chut nemam, ja len s tym nasilim som to myslel tak ze by ju trebalo z toho vyliecit :D
Ano poviete si venuj sa praci, vtak ti nema co v praci stavat a blablablabla.... ale ved clovek chce pracovat v prijemnom prostredi nie?
Myslim ze Pavel Y to vystihol :D Az som sa zasmial...