prstovanie pocas menstruacie

secretkaa

aach, no ja len pozeram co pisete...mne by to bolo totalne neprijemne. mne samej vadi ked mam na prstoch krv (napr. ked si davam tampon) a nie este aby priatel...a okrem toho ma vacsinou vzdy boli brusko, tak si ani nechcem predstavit ake by to bolo "prijemne"

jovana

jj aj mna chalan prstoval pocas menstruacie.. dokonca on sam to chcel.. ja som najprv vahala ze ci sa mu to nebude hnusit.. ale jemu to vobec nevadilo.. tak preco nie? :D iba vyhoda pre mna :) a bolo to super ;)

mojemenoniejedoležité

nojo ja som rješil jednu žensku čo mala kramy a prsty som mal teda fest krvave ešte na druhý deň som mal za nechtami krv :-)

jj

my sme sa s priatelom pocas menstruacie aj milovali a bolo to uplne normalne, povedala by som, ze mono aj trochu lepsi (zena citlivejsie vnima..):-)

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Mno, podobne :) tiez som to uz mala s priatelom aj pocas menstruacie... da sa :) ... len nejake tie brutalne pohyby si treba pocas menzesu odpustit :)

lilinka

Skusali a bolo to v pohode. Pokial ma chalan prsty ciste, nic by sa nemalo stat, ak jemu neprekaza, ze sa zaspini. Inak uplne v klude.