Môj 2,5 ročný syn si v pondelok rozbil hlavu. Uprostred čela mal tržnú ranu vo veľkosti 2 cm. Na pohotovosti mu to len prelepili a tým mu to stiahli, aby sa mu to zrástlo. Vie mi niekto poradiť, ako urýchliť hojenie? A dá sa nejako minimalizovať jazva, aby nebola taká viditeľná? Ďakujem.
Úraz hlávky. Pomóóóc
SAIBOD:bIOPTRON JE NAOZAJ UZASNY:mame ho aj my doma,je to lampa stoji cca 10 000SK,ale skutocne pomaha na cokolvek:usi,zuby,oci,hlava,nohy,ruky...na cele telo a pomaha aj pri vaznych ochoreniach napr.rakovina....Je to nenahraditelna vec,len sa treba nasväcovat pravidelne a cim dlhsie...nic lepsie a spolahlivejsie okrem zdravia nepoznam:)PA
Nechce trapit???? To co je za haluz!!! Neter ked si rozdrapila oko pod obocim, okamzite jej to zasivali bez dlhych reci.
Neviem, doktor povedal,že ho nechce trápiť. Len mu to vyčistili a potom stiahli. Je pravda, že malý bol uplakaný a aj riadne vystrašený, ale tiež som čakala, že to budú šiť.
Chod mu to pre istotu dat skontrolovat!Bol-a si za obvodnou??!!
Preboha a preco mu to nezasili??? Bez sitia mu tam zostane teda riadne viditelna jazva. Na jazvy je Contractubex.