z coho sa uplne najviac pribera?

Kiksii

Podľa mňa všetko závisi od množstva. Napchávaním sa napr len mäsom neschudneš. Základ je počúvať svoje telo a neskúšať žiadne extrémy - vyvážena strava je základ. Potom už záleži od toho čo tebe konkrétne vyhovuje. Niekomu vyhovuje raňajkovať pečivo niekomu kaša niekomu komplet bez sacharidov.. ale ak ti ide o chudnutie a si začiatočníčka tak neodporúčam diéty. Radšej ako prvý cieľ si daj naučiť sa jesť 5x za deň v takom množstve aby si sa cítila dobre -> neprejedať sa. Ak máš rada sladkosti daj si ale v rozumnom množstve napr. Urcite nie takto - ranajky + cokolada a podobne proste daj si ranajky, desiata sladkost obed olovrant vecera. Postupne nahradzaj sladke ovocim/ jogurt+med+orechy/bananove lievance existuje veeeela nahrad sladkeho. Ked zvladnes pocuvat svoje telo a nebudes skusat extremy ako kapustova/ryzova/smoothie/ a neviem aka hladujuca strava tak potom mozes vyskusat iny "level. Napr ja som zacinala so stravovanim 5x za den. Postupne som nahradzala sladkosti za jogurt tvaroh ovocie a podobne. Neskor som zsitila ze zazivam po niektorych jedlach pokles energie tak experimentujem so stravou napr vynechanie sacharidivych priloh a podobne. Lenze pametaj ak nieco vynechas musis to aj niecim nahradit napr tukmi a bielkovinami.
..