Pomoc - ako dlhšie zostať doma

Príspevok v téme: Pomoc - ako dlhšie zostať doma
Sisa_62

Ahojte v nedelu som ochorela a tak ma mama nehala doma dnes mi povedala že keď nemam horučku tak nemusime isť k doktorke že ma neha 3 dni doma ( lebo viac nemôže) ( škola /zakony -_- ) no tak mňa napadlo že by som jej zajtra povedala keby mi volala z prace že mam teplotu 37,9 myslite že to zaberie a pojde so mnou na ďalši deň k doktorke ...?
Ak mate ine napady tak pište ;)

Weriszka

Ahoj ja mám problém že mi začala menštruácia a mám ju strašne silnú a nechcem ísť s tým do školy aj sa hambím
A ako mám prehovoriť mamku nech ma nechá doma

Sisa_62

Trochu si to nepochopila .. Prečo by mala byť som mnou cely tyždeň doma ? Iba by išla jedeň deň so mnou tam . Ja sa viem o seba postarať

Bubliii

No, pretože sa na pozerám ako dospelák a nie ako decko..
tvoja mamina má možno 20 dní dovolenky, ktorú by zrejme strávila rada s vami ako rodinou cez sviatky.. keď teraz bude s tebou týždeň doma, tak bude musieť byť v robote napr cez Vianoce medzi sviatkami.. a to by som chcela vidieť, kto by vás potom doma obskakoval (predpokladám, že máš aj ocina prípadne nejakého súrodenca). Takisto by si musela potom nadrábať robotu, čo jej bude stáť..
ale toto ty nemôžeš chápať, lebo si zrejme ešte nikde nerobila, keď chodíš do školy..
a keby si bola ozaj že chorá, tak by si tú teplotu mala! a nevypisovala by si na nete ale išla na pohotovosť. je rozdiel "myslieť si že mi je zle" a "je mi ozaj zle". Asi si len nachladnutá a nikto nevidí do budúcnosti, či sa za 3 dni vyliečiš alebo nie, ale s takýmto prístupom ťažko.

Sisa_62

Myslela som že ma pochopite ... :(
Ja to pišem preto že mi je fakt zle a aj keby som si varila čaj každu chvilu tak by som sa neviliečila za 3 dni a keby som išla do školy v stredu tak by sa mi to zas vratilo ..

Bubliii

A tebe nie je trápne, klamať vlastnej mame? Aby si musela brať kvôli tebe dovolenku a nakoniec lekárka aj tak zistí, že nemáš teplotu? Si normálna?