ahojte ludia rozisla som sa s priatelom ktorý si odomna pozical vacsiu cast penazi. Problem je ze mi ich absolutne nechce vratit dokonca dal vypoved v robote a vyhovara sa ze by mi ich teraz nemal z coho splatit. Prosím boli ste niekto v tejto situacii? Ako si mozem vybojovat svoje peniaze spat? Mozem sa s nim sudit? Zalezi mi na tom pretoze to nebolo malo. Vdaka
Bývalý priatel mi nechce vrátiť peniaze co robit
Apropo bud rada, ze plati oznacenie "byvaly". A ze uz mas od neho pokoj a je na mile vzdialeny od teba. A kdeze by tak asi mohol byt? Urcite si uz narazil dalsiu naivnu pipku, od ktorej ceca prachy. Silny a emancipovany muz - zlatokop. Zlatokop nepotrebuje bohatu, jemu staci aj chudobna, hlavne nech je p*ca naivna, co kvoli nemu uvery povybera a hypoteky naberie a dlhy si narobi, vsetko mu odovzda a daruje a splacat do sesstdesiatky potom bude ona.
Zmierit sa s tym, ze nebol prvy, ktory si pozical a nevratil, ale raz a navzdy sa postarat o to, aby si mohla povedat, ze bol posledny, ktory si pozical a nevratil. To dosiahnes jedine tak, ze uz nikdy nikomu nic nepozicias. O tomto su medziludske vztahy. Zneuzit a odkopnut, pozicat si a nevratit, okradnut a osklbat kazdeho, kto sa len da a skusit aj toho, kto sa neda. Nech sa toto zle jednanie zo strany rovnako zleho cloveka jak su ale, ze zarucene aj vsetci ostatni, ktorych si kedy poznala, poznas a este aj spoznas, stane pre teba varovanim a najmä ponaucenim do buducnosti, ze nikomu, ale veru naozaj nikomu na svete nemozes uz v dnesnej dobe verit a doverovat, lebo akonahle zacnes doverovat, bude tvoja dovera tak sklamana, ze ak nie teraz, co by bolo najlepsie, tak jedneho dna ale, ze zarucene vsetkym bez vynimky doverovat prestanes - a ver, ze to je to jedine, co ta moze urobit stastnou. Snaz sa radsej si usetrit prachy a ked budes potrebovat aj sebemensiu pomoc vo veci v ktorej si sama pomoct nevies, tak najst si cloveka cudzieho, ktoremu za pomoc zaplatis. Lepsie riesenie jak... poziciavat bez rozumu a potom revat do vankusa, ze sa ti pozicane nevratilo.
čo robiť? no môžeš si z toho zobrať ponaučenie a nabudúce si nevyberať partnera podľa svojich splašených hormónov
Ak nemáte zmluvu, tak sa môžeš akurát tak ísť sťažovať do Reflex-u...
No ak si mu požičala len tak, bez zmluvy, tak ti ostáva len dúfať, že zmení názor, ale to je veľmi nepravdepodobné.
Kolko € je vacsia cast penazi?
fejk tema, prestan sa tu odbavovat ty hlupa piča