zlaticka, precitajte si to este raz. KEBY MI ON POVIE, ZE KU NAM NEDOJDE, LEBO MALE BABATKO NEBUDE PRENASAT, ABY NEPRECHLADLO, nepoviem ani makke f. Ale povedal, ze nedojde preto, lebo nemam pre babo postielku. Cize jemu nevadi, ze dojde 6 ludi aspon k nemu a kludne nakazi babo, vsak to je ok, kedze babo je v postielke. Tak si jeho slova vysvetlujem totiz.
Preco to riesim? Lebo som kamoska s otcom toho dietata, pozvala som ho a dalsich ludi na navstevu, na co sa on urazil, ze mame vsetci dojst k nim. Kludne si mohol najst tie dve hodinky a dojst bez dietata, ale on sa rozhodol, ze len so zenou a dietatom bude chodit vsade asi, ved na tom nic nie je, ze takto chodia aj k svojim dedkovcom, lebo oni maju postielku. Cize nebol dovod, ze by prechladlo (pochybujem, ze to ho vobec napadlo, ako ho poznam), skor mi pride, ze jeho syn musi mat prvotriedny komfort, sukromnu porodnicu, najlepsie dudliky, kociky atd. Preto som sa chcela spytat na toto, ze ako realne moze preniest to dieta na navstevu, povedzme ked bude mat aj len par mesiacov. Aby sa nevyhovaral na postielku.
Opakujem - ak spomenie, ze sa boji o prechladnutie, nakazenie atd, to je jasne, ze to chapem.