Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ranné pocity na odpadnutie

Príspevok v téme: ranné pocity na odpadnutie
Radka332b

Dobry den prajem. Co to moze byt ked niekedy mavam take pocity ked sa zobudim ze hlava sa mi toci slabost, zla nalada a vidim akoby zvyraznene farby, proste, proste tak inak vidim. Stalo sa mi to aj dnes rano. Co to moze byt. A minule som az skoro odpadla co som videla hviezdicky hned som si musela lahnut.Z coho to moze byt? Mam 19 rokov.
DAKUJEM!

Radka3210

Dakujem Vam moc, a chcem sa opytat, nemozem mat co ja viem nizky tlak aj z chrbtici? Lebo, boli ma dlhu dobu na lavej strane krku a hlavy. Zacala som aj jogu cvicit. Inak som aj velmi rychlo vyrastla tak neviem ☺

kabel

takisto môže byť, že okrem nízkeho tlaku máš aj nízku hladinu glukózy v krvi. Takže nejaký cukrík na nočný stolík a dostatočne piť a primerane sa najesť.

fifinkabbb

To bude asi nízky tlak moja. To býva pomaly vstavať, nie rychlo, pekne pomaly sa popretahovať,musíš vela piť najma v lete a dobre jesť , nenaháňať sa. To nič zvláštne nie je.
Ešte sa vyvíjaš.a rastieš.
Len zažívať príjemné veci.September je ťažký.tak rozplanovať veci.Príroda, vzduch,chodenie.

WHISPER

nizky tlak, urob si večer caj zeleny alebo ginko biloba alebo vodu s pol citrona vyzmykať a rano vypi hned po prebudení... lahni si na 5 min este a nohy vyloz hore napr. na stenu.. ja mam na konci postele kreslo tak ja tam vykladam.. a pomaly vstavaj.. otvroit okno,vyvetrat, zhlboka dýchať čerstvy vzduch..
-treba dodržiavať pitny režim