Ahojte :-( Prosím pomôžte mi mám 12 rokov a vôbec mi ešte nerastú prsia, som jediná z triedy ktorej nerastú prsia, dokonca ani lambadu nemusím nosiť :( čo mám robiť aby mi narastli čo najskôr?
Male prsia?
Laura, prsia nie sú tým najdôležitejším. Ja mám čo chvíľa 19 a prsia do dnes nemám a to mám menštruáciu od 10r .. čiže tá môže a nemusí niečo ovplyvniť. Zozačiatku ma to trápilo, no dnes som rada za tie bodky čo mám :D skutočne to má veľa výhod. Neviem, ale to do akej miery ti narastú závisí trošku aj od génov. Opýtaj sa maminy ako na tom bola v tvojom veku :-)
čo sa týka výšky... v tvojom veku som mala 164cm a tie mam dodnes..čiže som už nevyrástla ale moji spolužiaci boli nižší a dnes som ja tou nižšou :-)
Ale ja chcem mať prsia prírodne, nie plasticky.
140 cm je síce málo, ale je veľa dievčat, čo ešte v tvojom veku len začali dospievať. Ja osobne som po rodičoch vysoká, v 12tich som merala 165cm ale už aj menštruáciu, ale telo sa mi začalo meniť už v 11tich. Jedno dievča v našej triede sa ešte ani v 14tich nedočkalo pŕs a plného dospievania, ale to príde.
Za 6 rokov si môžeš dať voperovať silikónové prsia, o takej možnosti si ešte nepočula ?
A to nieje všetko :( Nemám prsia to už vieš, ale ešte niečo: Mám 12 vyzerám na 9, a som malá mám len 140 cm. :-( Bojím sa že sa slabo vyvíjam.
Ďakujem, a nie menštruáciu som ešte nemala, ale ja chcem mať prsia čo najskôr. Moja jedna spolužiačka je veľmi málo a narástli jej už. A ja jem viac a nič :( Niekedy sa nad tým aj rozčulím že žiadné nemám :( Ani o milimeter mi nenarástli :( :( :( :( :( :( :( :( A keď budem mať 13,14 rokov, veľmi sa budem hambiť bez prs, chcem ich mať už v 12 :(
Ahoj :)
Každé dievča je iné. V tvojom veku sme v triede mali dievčatá s veľkými, ale aj žiadnymi prsiami. Pokiaľ ešte nemáš menštruáciu, je to normálne, proste sa hormóny naplno nerozbehli, daj tomu rok-dva a uvidíš :)